mandag den 16. april 2012

Op i gear

Ferien er slut. Jeg sidder igen med en propfyldt mailboks, deadlines, kalender-koordinering og en LANG to-do-liste med div. projekter og opgaver. Det er mandag, jeg arbejder, reality bites og jeg skal igen op i gear.... nu har jeg ellers lige brugt flere dage på at geare ned, men jeg er altså herredårlig til at slappe ægte af - det lykkedes mig kun i korte øjeblikke, som f.eks. på det fine spa i Skærgården eller gåturen rundt om Delsjön. Ellers racer min hjerne derud af konstant...

Har du et tip til hvordan du gearer op og ned i forhold til arbejde og fritid så det er i fin balance?

2 kommentarer:

  1. Nix- ingen gode råd herfra, men bare et ønske om du kan finde balancen.

    SvarSlet
  2. Jeg går i haven og kan seriøst glemme ALT om arbejde og huslige pligter, det resulterer nogle gang i en meget fin have og et halvtomt køleskab, en meget fuld vasketøjskurv samt en overfyldt indbakke :-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...