lørdag den 7. april 2012

Praktisk påske

Påskeferien bliver (også) brugt på fornuftige, praktiske gøremål: vi sorterer, ordner, fikser, rydder op, pakker væk, rengør og får styr på sager. Det føles godt, selvom en lækker hvid sandstrand, drinks med farverige paraplyer, varme og sol nok kunne være en tand bedre. Men den slags ferie må vente lidt på sig....

Holder du også praktisk påske?

10 kommentarer:

 1. Det kommer de næste par dage også til at gå med her, efter et par dejlige dage ved den hvide strand (dog i Vejers).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også som et dejligt sted "den hvide strand"

   Slet
 2. jeg kender slet ikke begrebet praktisk påske. men det lyder brugbart. skal i mon flytte, eller er i bare meget fornuftige? :) hvis jeg var hjemme ville jeg dog rydde op i skabene og på tøjstativet. god oprydning til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh head on the nail, Linda :) Opdatering følger snarest!

   Slet
 3. Så det er ikke bare vi som er hjemme hele påska nei ;) Har føltes litt sånn...internetten har ligget nærmest død. Bare noen få oppdateringer her og der ang peiskos på hytta eller ferietur til varmere strøk ;)

  Men, borte bra, hjemme best :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig sådan man skal tænke Janne. Ude godt, hjemme bedst :)

   Slet
 4. Det gik halvdelen af min påske også med-jeg synes det var fedt at få forårs-udryddet, en slags fysisk faste..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg burde også tage en fysisk faste efter alt det påskemad :)

   Slet
 5. Øj det lyder som min påske. Vi har ryddet ud til loppemarked og så har jeg ryddet ud i mine gamle bøger og legetøj hos mine forældre. Sjovt nok havde jeg lige så mange kasser med derop der skal opbevares til loppemarked som jeg havde med hjem af fine bøger og gammelt legetøj... typiskt ville sådan ønske jeg havde mere plads hihi :-) god påske

  SvarSlet
 6. Åh hvor hyggeligt... også med loppemarked! Håber påsken var dejlig for dig Maria!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...