torsdag den 12. april 2012

Spa i skærgården

Jeg holder fortsat ferie og efter en alt-for-praktisk påske er det også meget tiltrængt. I går tilbragte jeg en halv dag på Arken Art Garden Spa i Göteborgs skærgård, som endelig fået mig ned i gear. Måske fordi jeg startede besøget med en 30 min. meditationstime og derefter tilbragte lidt tid med bare at ligge i de vidunderlige himmelsenge med udsigt til den smukke skærgård? Derefter lidt tid i det opvarmede, udendørsbassin med selv samme udsigt. Arken Art Garden Spa indbyder til ro, afslapning, varme, omsorg og kræser for krop og sjæl på alle niveauer. Der er bade med duft, damp og bobler. Der er iskolde bade og lækkert opvarmede bassiner. Der er varme sten, varme senge, lyse eller mørke rum, iskolde saunaer, fodbade med salt, bløde møbler, lounge indretning og te, frugt, vand, etc. Alt sammen med udsigt over den rolige, smukke og rå skærgård. Lysrumsterapi, æteriske dufte, varmen, meditationen og hele oplevelsen har uden tvivl givet mig fornyet brændstof og ro i mit stressede sind. Tak til M for at forkæle mig med sådan en god oplevelse i fantastiske omgivelser.

Best Western
Arken Hotel & Art Garden Spa
Nordatlanten 100
418 34 Göteborg

15 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt at han giver dig den slags!
  :)
  Og så ser der jo sååå fint ud, gad godt ligge lidt i den hængekøje der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var lige liiidt for koldt til at chille (ha) i hængekøjen. Men jeg må derhen igen en gang når der er bedre vejr!

   Slet
  2. hehe ja, jeg tænkte også på senere på året, til det der chilleri. Ellers bliver det netop ret chill!

   Slet
 2. Nøj, hvor er jeg misundelig!!! Jeg kunne SÅ godt bruge sådan en dag lige nu, men det er der desværre ikke tid til lige nu :-(

  Og hvor er det sødt af M at forkæle min dejlige kusine lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget sødt! Han er betænksom ham M! Måske du sku forkæle dig selv når du har afleveret den BA?

   Slet
 3. Hvor ser det lækkert ud : ) der vil jeg da også hen. Og ja tak til en tur i hængekøjen med en god bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, Gitte! Det skal man aldrig være for fin til at takke ja til :)

   Slet
 4. Det sted ville jeg gerne have kendt til sidst jeg var i Göteborg. Nyd det for fuld skrue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du komme igen, for det var godt nok et paradis!

   Slet
 5. Årh hvor ser det bare lækkert ud. Der vil jeg gerne hen :-)

  SvarSlet
 6. Super lækkert sted ser det ud til - enjoy!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anette! Det var et smukt, fint og afslappende sted.

   Slet
 7. Hold nu op hvor ser det lækkert og afslappende ud!! :-)
  Hav en rigtig god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skønt! Jeg vil gerne derhen allerede igen i dag.... God dag til jer to også!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...