torsdag den 26. april 2012

Støberiet Holstebro

Selvom jeg ikke var helt solgt første gange jeg besøgte Restaurant Støberiet har jeg været der 4-5 gange siden. Sidste torsdags overraskede M mig med en dinner date på restauranten i Holstebro - det er jo så fordelen ved ikke at have eget køkken lige pt. Menuen udskiftes løbende så den matcher sæsonens råvarer. Derfor er der altid noget nyt, som frister. Denne gang fik jeg kammuslinger med jomfruhummer og stenbiderrogn, der blev serveret flot med dild og sprøde rodfrugter på toppen. Mums! Hovedrettten var mørt, rosastegt kalvemedalion med svampe, syltede løg og en ovnbagt kartoffelmos. Kødet var himmelsk, men tilbehøret måske lidt kedeligt og traditionelt. F.eks. er jeg ikke særligt vild med den farverige gulerodspure, som (alt for) ofte bliver brugt efter min mening. Om kartoffelmosen var hjemmebagt er jeg også en del i tvivl om. Men KØDET var virkelig lækkert! M's valg af hovedret var mere heldigt sammensat. En slags svinemørbrad med urter, garniture med bl.a. æblemos og en god sauce. Begge desserter var vidunderlige: jeg fik kærnemælksfromage med sorbet af grønne rabarber, ristede pistacenødder og frisk mynte. Der manglede lidt i smagssammensætningen, måske mere mynte til at binde den syrlige og søde smag sammen. M's dessert var en trio bestående af en heavy chokoladebrownie med solbærsobet og panna cotta. Alt i alt fik vi altså 3-retters virkelig lækkert mad, pænt anrettet og serveret med umage fra både kokkene og tjeneren for under 500 kr pr. pers.

Restaurant Støberiet
Sønderlandsgade 32
7500 Holstebro

5 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud ;-) Den restaurant har jeg aldrig hørt om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også knap et år gammel. Den burde i besøge ved lejlighed hvis I trænger til at spise et andet sted end de vante i Herning ;)

   Slet
 2. Uhm mums - men hey, hvad sker der for brillerne???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Martins nye briller jeg lige låner... ;)

   Slet
 3. hey madanmelder.
  jeg vil starte med at sige mange tak der de flotte roser om vores restaurant, jeg er køkkenchef på stedet og er rigtig glad for dine fine ord. jeg kan så garantere at mosen var hjemmelavet og kartoflen er en klassisk Bonne anne fra det franske køkken. men alt kritik er lækkert så vi kan lærer af det.. og håber du hilser på i køkkenet næste gang :-) ha en god sommer hilsen køkkenchef henrik jørgensen

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...