tirsdag den 3. april 2012

Umage brunch

Mit madnørderi har efterhånden smittet af på M. Vi bruger en del tid på at lave mad, planlægge madlavning og vores madindkøb. Vi er også begge begyndt at gøre os umage med anretningen. Ikke hver dag og  ikke til alle måltider - det sker bare ofte, at vi har en slags intern konkurrence om hvem der har "stylet" den pæneste portion. Se bare her den anden dag hvor vi havde god tid til morgenhyggen. Vi lavede hver vores brunchtallerken med hjemmebagt surdejsbrød af ølandshvedemel, blødkogte æg, hjemmelavet hønsesalat og lidt stegt chorizo. Tjek lige hvordan M har stylet sit æg og lavet en fin anretning med emmentalerost, jordbær, frisk basilikum og balsamico glaze??? Hjernevasket! Jep, I think so! Hånden på maven - jeg synes faktisk, at det gør en forskel at gøre sig umage med at anrette maden pænt så det appetitligt ud på tallerkenen (og gør sig velegenet til et foto naturligvis). Og jeg er stolt af, at M har det lidt på samme måde....

14 kommentarer:

 1. Ejj, hvor hyggeligt-Det er super fedt, når ens interesser smitter af, og man får små fællesprjokter-Hvor ser det lækkert ud-God påske:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lidt hyggeligt når madglæde kan deles! Og god påske til dig også!

   Slet
 2. Disse billeder må være beviset på, at vi også spiser med øjnene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg spiser SÅ meget med øjnene. Og desværre næsten lige så meget med munden. Nogen gange er det bedre hvis man kun spiste halvdelen med øjnene og resten med munden, ik? :)

   Slet
 3. nej, hvor i kan! Jeg kan ikke bestemme mig for hvem af jer der vinder!
  Men! Jeg gad godt sætte mine tænder i den der oste/jordbær ting! Mums filibaba!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jordbær, emmentaler og balsamico glaze... ¨vupti så har du kombinationen selv Pille. Prøv det, prøv det ;) God påske til dig!

   Slet
 4. I er tossede ;-)

  Men hey - dejligt du har fundet anvendelse af surdejen :-) Jeg regner med at bage et langtidshævet surdejsbrød fra Meyers bagebog til påskefrokosten med familien på fredag. Nå ja, og så selvfølgelig et rugbrød også!

  God påske til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kusine! Jeg er meget glad for den surdej. Faktisk har jeg lige lavet en aflægger til en anden som nu også er meget glad for den... den bliver brugt så flittigt!

   Slet
 5. Ja, han har da virkelig fået pimpet den brunch :D Men din ser nu også lækker ud!
  Rigtig god påskeferie søde Marian :)

  SvarSlet
 6. Hvor lækkert at få sådan en brunch serveret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gid der var tid til den slags hver dag....

   Slet
 7. Lyder da bare top herligt at I er fælles om madinteressen og ikke mindst det æstetiske, og ja jeg tror det smitter meget med din madglæde............
  Skøn (mad)påske :-)

  SvarSlet
 8. Tak søde Anette! Jeg har lige set dit vilde påskebord - hold fast hvor ser det både hyggeligt og lækkert ud! Håber du får en skøn påske!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...