onsdag den 25. april 2012

Verdens mindste bolig og verdens mindste IKEA

Her er min midlertidige bolig. En stor, blå IKEA-pose, som lige kan rumme de fleste af mine allermest nødvendige ting som tøj, sko og div. stik til computer, ipod og ipad. Det matcher jo meget fint IKEAs nye webshop, som er verdens mindste IKEA butik, hvor kæden vil vise dedikationen til at få så meget som muligt ud af lidt plads. Og det må man sige, at de gør med 2800 produkter på en bittelille bannerannonce, som er en butik.

Du kan se filmen om det nye koncept på youtube her:

Welcome to the smallest IKEA store in the world.

6 kommentarer:

 1. Ih hvor lydder det hele altså spændende!! Mit liv var i ikea poser i 4 måndeder i sommers! Håber ikke det bliver ligeså længe for dig!
  Det er et fiint hus!! --- Hvad skal i i Sverige?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha 4 mdr i poser er længere tid end jeg kan overkomme må jeg indrømme.... Efter 4 uger+ er jeg allerede træt af det! Hatten af for dig...

   Sverige er et nyt eventyr for os - både personligt og fagligt. Det bliver SÅ spændende.

   Slet
 2. Det har jeg også prøvet-lidt for meget, lidt for længe..Lyder spændende med IKEA, tjekker filmen straks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er fan af mini-ikea! Men ikek af at bo i deres poser for længe...

   Slet
 3. Man kan sagtens have et liv i IKEA poser - og de giver en skøn svensk stemning :-) De burde bare lave en lomme til ens Iphone, når man nu skal bo i dem :-) Pøj pøj med jeres total spændende projekt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man er SÅ moderne, at man har Iphone! Men jeg kunne egentlig ikek undvære IKEA poserne faktisk... spøjst produkt at blive afhængig af!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...