søndag den 6. maj 2012

0505

I går blev jeg 31 og bortset fra at det ikke længere er så fedt, at blive gammel - så er det skønt at blive fejret og forkælet. Dagen bød på både sol, storm, brunch på bryggeriet Vendia i Hjørring, pandekager med min familie i Skørping (min svoger fyldte også år) og den skønneste, nordjyske burger på Frank's i Sæby. Virkelig meget mad. Jeg har fået et gavekort af M til en Michelin restaurant i Göteborg og en tur i Göteborg Opera. Og så har jeg fået den vildeste stavblender fra BaMix. Hurra for mig! I dag går turen til konfirmation i M's familie....

11 kommentarer:

 1. Tillykke :-)
  Det er altså dejligt at have fødselsdag :-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - det lyder som en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet
 3. TIllykke! Er spændt på at se hvad du finder på at lave med blenderen ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke!! Sikken et lækkert fødselsdags-smovse-bord. Det lyder som om du har haft en virkelig skøn fødselsdag - en af dem man tænker tilbage på med et stort stort smil :) Hvordan går det i det svenske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte,
   tak det går dejligt i Sverige selvom jeg endnu kun har nået at bo deroppe en uge. jeg er tilbage i DK denne uge og så i Sverige 10 dage. Det er nok først fra 1.6 jeg kan mærke, at jeg rigtigt bor der...

   Knus M

   Slet
 5. Stort tillykke med dagen i går, søde Marian! :D Det lyder som en fantastisk dag!

  SvarSlet
 6. 1000 tak for de dejlige hilsner - de varmer virkelig mit gamle, madglade hjerte! Det var en hyggelig fødselsdag med sol og forkælelse. Og pandekager!
  TAK for jer!

  SvarSlet
 7. kan man være fan af din fødselsdag???

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er FAN af fødselsdage... og gaver! Og du må meget gerne være min fødselsdags-fan!!!

   Slet
 8. 1000 gange tillykke med dagen :)Lyder som god fejring og fantastiske gaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Det var SKØNT! Ærgerligt, at der nu er et heelt år til jeg skal fejres igen. Men hey, så holder jeg mig da ung så længe ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...