lørdag den 26. maj 2012

Fika og ferie

De sidste par dage er blevet brugt som ferieturist sammen med Mor Bente i Göteborg. Med masser af fika. Et svensk ord, som jeg allerede er fan af fordi det netop involverer godt selskab, kaffe/te/noget at drikke og gerne en kæmpestor muffin, kanelbulla eller andet lækkert til. Vi har været på kanalrundfart, der tvang os i bunden af båden ved den laveste bro. Vi har været i feskekyrkan, i Norstan, Haga, Pustervik til designersmarked og spist "dagens lunch" i Trädgårdsforeningen og ved Saluhallen osv. Den har ikke fået for lidt med de svenske godter, sol og feriestemning. I dag trængte vi til lidt ro og afslapning så derfor gik turen forbi Finnsjön hvor vi spiste medbragt mad og kiggede ud over vandet. Der var faktisk flere som badede, men soppede bare lidt for at afkøle de trætte shopping- og eventyrsfødder. Nu skal vi spise indisk så jeg vil smutte... Glædelig pinseweekend!

4 kommentarer:

 1. Fika, lyder altså altid genialt!

  Og nu har jeg lyst til indisk. Jeg får altid lyst til alt muligt her hos dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det beklager jeg Pille - men det er svært for mig IKKE at skrive, vise og beskrive mad. Mad mad mad. Indisk mad er eddermanemar også godt altså!

   Slet
 2. Ejj, hvor lyder det hyggeligt-og jeg er med på at fika er da et helt fantastisk ord, der må svinges lidt mere:) Også god pinse til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fra nu af bruger vi ordet FIKA om meget hyggeligt ting :) Håber pinsesolen danser der hvor du er....

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...