torsdag den 10. maj 2012

Gaveregn

Gaveregnen fortsætter selv her 5 dage efter min fødselsdag. Min søde veninde Dorte har fundet det pæne Ipad cover og HAY viskestykkerne, som jeg har ønsket mig meget længe! Og min yndlingskusine har forkælet mig med den skønneste øko-ansigtscurb, der dufter vidunderligt af bær. Lucky Me!

6 kommentarer:

 1. Lækre gaver! Det er altså dejligt at blive forkælet lidt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg stor fan af! Gaver gør virkelig glad :)

   Slet
 2. gaver <3

  Jeg har selv givet mange af de viskestykker væk i gave, og håber nogle af dem engang også ender hos mig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Me too! Jeg har givet dem allerede 3 x og er glad for, at de nu endelig kom i mine egne pakker! Yay

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...