tirsdag den 22. maj 2012

Green Kitchen App

Jeg har investeret (24 kr.) i min første app og den er alle pengene værd. Det er madbloggen Green Kitchen Stories, der har udgivet den mest vidunderlige app med masser af inspirerende opskrifter og virkelig flotte billeder. Den er nem at navigere rundt i og frister med alverdens vegetariske lækkerier fra morgenmad til snacks og anderledes desserter. Det er svært ikke at blive fan af ord, billeder og opskrifterne, der oser af skandinavisk æstetik med et herligt grønt twist. Klik forbi App store og lad dig suge med ind i the Green Kitchen App, der vist nok fås til både Ipad og Iphone.

Lige nu er jeg i Danmark - det er smukt, sommeragtigt og dejligt at være sammen med familie og kollegaer. Men i morgen har jeg sidste arbejdsdag på job, og det kan jeg næsten ikke bære.... Det er altid svært at lukke et kapitel for at starte et nyt.

6 kommentarer:

 1. Den app ser go' ud. Billederne er afgørende for opskrifter! Hvad med måleenheder, er det en amerikansk app?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så flot - og billederne helt fantastiske. Det er tbsp og ml osv, men det er ret nemt at gennemskue :) Og heldigvis er de fleste ingredienser også skandinaviske :)

   Slet
 2. Det ser indbydende ud! Smart at få opsktifter direkte på Ipad'en. Bliver app'en så løbende opdateret med nye opskrifter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den bliver løbnede opdateret. Der er netop kommet en håndfuld nye opskrifter...

   Slet
 3. Måske jeg nok lige lader Ipad'en øge sin samling af apps med den lækre grønne en:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er masser af skøn inspiration til de kødfrie dage :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...