fredag den 11. maj 2012

Hemma

Hemma i Hindås igen efter endnu en uge i Danmark. Det er godt nok mine ting, møbler og krydderurter som omgiver mig, men der går sikkert lidt tid inden jeg føler mig rigtigt hjemme. Måske fordi jeg sammenlagt kun har været her en lille uges tid selvom vi flyttede  hertil i påsken? Heldigvis venter en weekend uden planer så jeg kan få pakket rejsetaskerne ud og sysle rundt med indretning, madlavning og læsning. Måske skal Göteborg udforskes mere i løbet af weekenden. Anbefalinger modtages gerne!

God weekend til dig!

6 kommentarer:

 1. Det tager lidt tid at indtage en ny bolig. Nogle dage, hvor du bare nusser rundt i det nye hjem, vil nok gøre underværker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det satser jeg på ;) Heldigvis føles M og mine ting som "hjem".

   Slet
 2. Det ser jätte trevligt ud.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...