tirsdag den 22. maj 2012

Øko-kærestesorg

I morgen har jeg sidste arbejdsdag på Urtekram efter 5 år i marketingafdelingen. Det er virkelig som om jeg har en lille smule kærestesorg over, at skulle sige farvel til Urtekræmmer-kollegaerne, de vidunderlige produkter, økologien og min trygge hverdag i Mariager på kontoret. Nu venter et nyt kapitel med nye udfordringer, forandringer og en anden hverdag med M, nyt arbejde, nye kollegaer og et liv i Sverige forude.... overgangen er både svær, krævende og hård - men det er vel også ok. "Tager lige en dyb indånding og tænker positive tanker om store forandringer" I morgen aften når jeg hopper på færgen til Göteborg aner jeg ikke hvornår jeg kommer til DK igen og så er det svenske eventyr virkelig virkelig en realitet. Godt M er der til at holde mig i hånden...

30 kommentarer:

 1. Ha en rigtig god sidste økodag!

  Jeg er sikker på det svenske nok skal blive godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste kusine! Glæder mig så meget til du og Krede Krudt kommer til Sverige

   Slet
 2. Årh, håber det bliver fint arbejdsfarvel!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Pille - det blev ganske fint. Jeg er ikke fan af farvel, så det blev mere på gensyn!

   Slet
 3. Det er altid sundt at komme lidt ud på dybt vand :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - og jeg tænkte faktisk netop på det flere gange i løbet af dagen. Tak for vise ord, kære Alex!

   Slet
 4. Har lige fældet en økotåre over dit indlæg. Kan godt forstå du er berørt - Du er jo Urtekram :-)
  Mange knus og tanker og alt det bedste til både dig og Urtekram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anette. Jeg føler mig også meget "som Urtekram". Men det er jo skønt når man virkelig brænder helt for det man laver fagligt også....

   Slet
 5. Jeg kunne heller ikke forestille mig en mere spændende arbejdsplads end Urtekram. Det er ok at være vemodig og store forandringer er altid lidt skræmmende, men det skal nok blive godt, når du først kommer i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Ida. Det er jo helt ok at være vemodig når man er skræmt af meget store forandringer. Og det er jeg. Selvom det er sundt. Siger Alex jo ;)

   Slet
 6. Vi kommer til at savne dig, Dronning Deadline. Virkelig, virkelig meget. Derfor har vi også lidt overraskelser i ærmet, den vandfaste mascara er klar, så en meget trist dag også bliver fuld af glæden over du har været her sammen med os så længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hvilken overraskelse, Sanne! Den var jo suveræn - takket være dig, Lisbeth og de andre yndlingskollegaer. Jeg savner jer allerede lidt, selvom det nu også er helt rart at holde lidt ferie....
   Nu "slipper I for Dronning Deadline"... men jeg håber I beholder de deadlines jeg har lavet helt specielt til jer de næste par mdr :)

   Slet
 7. Jeg synes du er modig og fuld af eventyr :-)

  SvarSlet
 8. Det er vildt, at du tør. Jeg hepper på Villa Villekulla og ICA og din have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hepning... det har jeg MEGET brug for... og det hjælper...

   Slet
 9. Af mærkelige grunde er jeg først lige begyndt at følge din blog Marian - og jeg forstår da virkelig godt at det er vildt svært at forlade Urtekram. Der gad jeg sørme osse godt at arbejde! Drømmearbejdsplads ville det være... lyder så som om der venter dig dejlige eventyr. Held og lykke
  KH Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne! Bedre sent end aldrig jo... og jeg er bare glad for, at du nu er klikket forbi :) Jeg håber meget på nye, dejlige eventyr.

   Slet
 10. Uhhhh hvor er det spændende. Glæder mig til at høre mere om dit svenske eventyr:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du gider følge med. Det er jeg så glad for.... der er masser af low carb sager at skrive hjem om fra Sverige. I promise....

   Slet
 11. Hvor er det spændende Marian, håber du blogger lidt om det svenske.. så man stadig kan følge med. Held og lykke og sejt I gør det. Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak Gitte. Jeg føler mig ikke altid så sej med den slags store beslutninger, der vedrører at rykke teltpælene totalt op og starte nærmeste forfra. Men nu er jeg midt i det og så ruller det jol ligesom.... jeg kommer bestemt til at blogge videre. Kan jo slet ikke lade være. Og knus retur til dig!

   Slet
 12. Det lyder som både sommerfugle og regnvejr i maven - men det bliver så godt! Go' vind på færgen mod eventyret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en perfekt beskrivelse af hvordan det føles. Du har ret. Og det skal nu nok blive godt med nye eventyr....

   Slet
 13. Jeg er sikker på der ligger masser af nye spændende udfordringer foran dig. Jeg kommer til at savne at spejde efter Getz'en nede på landevejen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. I ligeste måde Malene! Jeg har sådan kigget efter dig, Anton og Eigil når jeg har suset igennem din by. Mens jeg var klar til at dobbelt-dytte hvis jeg så jer ;)

   Slet
 14. Tænker og tænker og tænker på dig Marian. Var så glad for at møde dig på falderebet. Du må have det fantastisk i Sverige. Er nu endnu mere lykkelig for at du blogger, så virker du ikke så langt væk. Store knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. Og jeg kan kun sige i lige måde. Jeg blev så glad efter vi lige havde talt sammen kort - du er lige så fantastisk i virkeligheden som jeg forventede...KNUS tilbage til Hjortshøj!

   Slet
 15. jeg tænker på dig! sender læssevis store kram til dig & sverige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med læssevis af kram. De gør underværker. TAK Linda. Mange af dem!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...