onsdag den 2. maj 2012

Mit køkkenkalas

Kom og kig i mit nye køkkenkalas her i Villa Villa Kulla. Med lyseblå låger og blomstret tapet er det virkelig meget svensk! Jeg er efterhånden ved at komme på plads i mit nye madværksted og har fået styr mit (store) økologiske råvarelager. Jeg bliver helt glad når jeg åbner skabene og der er plads til masser af gode sager: øko-mel, smukke krydderier, Yogi Tea, kaffebønner, korn, flager, urteboulliong og andre uundværlige råvarer. Det er bare allerbedst når udvalget er i orden så der er lidt at lege med i værkstedet. Nu er jeg snart klar med nye opskrifter og køkkensysler.

Hvad har du altid i dit køkkenkalas?

11 kommentarer:

 1. Hold fest et godt lager du har dig, i de smukke lyseblå skabe. Glæder mig til opskrifter:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke undvære mit store lager af lækkerier. Det giver jo mulighed for at varierer maden!

   Slet
 2. Hvilket indbydende køkken !
  Det emmer af gode oplevelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii - dagens dejlige, positive ord fra dig :) Jeg er FAN!

   Slet
 3. Gid det var mig der havde så meget ålads i mine skabe- mine skabe er ved at eksplodere af madvarer, grej og service. Bliver så godt når vi engang får råd til en hus med et KÆÆÆMPE køkken til mig!
  Mel, gryn, korn og flager er nok det der optager mest plads sammen med krymmel, pastafaver og andet sukkerstads:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde Sabrina - jeg ønsker mig et kæmpe madværksted. Det nye køkken her er ganske fint, men meget smalt så det er umuligt at være to i det samtidig. Men skabsplads er der heldigvis rigeligt af....

   Slet
 4. hvor er det topfint, marian - både indeni og udenpå:) jeg elskeeer jo lyseblå - især i køkkenet. vi har vespablå stole i køkkenet, som jeg holder så meget af. vi to har vist begge en stærk kærlighed til de eviggode krydderier fra urtekram - selvom min A alligevel bliver den største fan, jeg kender!

  SvarSlet
  Svar
  1. De stole lyder godt nok fine Linda! Viser du dem ikke frem en dag?
   Jeg er virkelig også fan af krydderierne. Chiliflagerne er min nye kærlighed, men kun lige efter vaniljepulveret!

   Slet
 5. Går i tanker om at male mit køkken - lyseblå låger er en fremragende idé!

  Som du, har jeg også altid en hulens masse melsorter, gryn og kerner. Og ja krydderier i massevis.
  - Ville i øvrigt ønske der var nogen der opfandt et brandsmart opbevaringssystem til ens krydderier, især når nu Urtekram har lavet dem så smukke!

  Fortsat bra kalas til dig:-)

  SvarSlet
 6. Der er noget særligt hyggeligt over et lyseblåt køkken - det indrømmer jeg. Egentlig er jeg mere selv til moderne køkkener, men jeg prøver at nyde det her svensker idyl-køkken på bedste vis.

  Helt enlig med dig mht. at opbevare krydderier. Jeg kan fortælle dig, at de små "rammehylder" fra IKEA passer perfekt til Urtekram krydderierne hvis man har plads og lyst til at have dem stående fremme :)

  Tak for kigget, jeg er nu fast læser hos dig btw!

  SvarSlet
 7. Åh. Hvor skal jeg begynde? Jeg har virkelig et stort lager. Jeg har mange forskellige slags nødder, brune ris, quinoa og forskellige tørret bær. Jeg har 30-40 forskellige slags krydderier og altid store mængder olivenolie og kokosolie.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...