fredag den 25. maj 2012

Organisk guldgave

I afskedsgave fra Urtekræmmerne fik jeg den smukkeste guldkæde fra Julie Sandlau. Jeg blev virkelig så glad selvom den sidste arbejdsdag dog mest var fyldt med tårer i øjnene og en klump i halsen. PYHA, det har godt nok været meget svært for mig at skilles fra Urtekram. Min organiske guldgave et skønt og varigt minde om 5 gode år med søde kollegaer og et inspirerende job, som jeg har brændt 100% for. Derfor er jeg også stadig også helt rørt over de mange betænksomme kommentarer fra jer på mit sidste indlæg. TAK for ord, tanker og karma - det varmer mere end I overhovedet kan forestille jer. Nu holder jeg ferie sammen med Mor Bente, der er på besøg i Sverige. Her er høj sol og sommer. Vi spiser, traver byen tynd, shopper, læser og jeg hygger mig med mine nye investering: en MacBook Air. Den perfekte måde at sunde sig oven på en omgang øko-kærestesorg... ro, tid, sol, selskab og selvforkælelse!

12 kommentarer:

 1. Ihh, hvor er den pæn. Fint at kunne bære minderne med sig om halsen hver dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg synes også den er virkelig fin! Det er helt nyt for mig at have den slags smykkefine ting....

   Slet
 2. Smukt smykke og smukt minde. Nyd tiden og forkæl dig selv max med opmærksomhed og lækkerier. Håber du får den bedste sommer i Sverige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak sødeste Anette. Der ER i hvertfald sommer i Sverige for fuld udblæsning....

   Slet
 3. Hvilket smukt smykke!
  Sverige har da budtdig velkommen med åbne arme og vidunderligt sommervejr:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Det er skønt med lidt sol på næsen, fika og ferie inden starten på det nye for alvor går igang.

   Slet
 4. Pøj Pøj - med at det nye. Glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak - og følg endelig med. Jeg er nemlig meget beæret over, at du gider...

   Slet
 5. Hvor er den bare fin! Den kan jeg godt forstå du blev glad for! hav en rigtig god pinse :)
  / Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må også have en superdejlig pinse, Laura :)

   Slet
 6. Øjh det måvære så hårdt!! Og fantastisk spændende også :) Jeg er fuldstændig benovet over den halskæde!! Det er <3 ved første blik. Det tror jeg også dine søde kollegaer har tænkt, da de valgte den til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt glad for den og har faktisk haft den på lige siden. Enkelt, naturlig og fin... meget søde kollegaer!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...