mandag den 14. maj 2012

Spejlæg, kunst og Kex (i lommen)


Det blev en weekend med flere spejlæg på menuen, da vi både fik biksemad og aussie burgere. Vi var også forbi på Göteborgs Konsthall på Götaplatsen for at lure på Andy Warhole, Francis Bacon, moderne- og guldalderkunst samt Högskolan för fotografi's afsluttende udstilling. Det har mest været vådt og gråt her i Sverige, men heldigvis fik vi tid til en gåtur nær Delsjön. Frisk luft nær svenske skovsøer er noget helt særligt. M overraskede med kaffe, Kex og lavede et lille hyggebål til os. Jeg glæder mig til, at det bliver lunt nok til at bade i søerne....


11 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud :-) Og mums hvor ku jeg godt spise biksemad nu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Biksemad hedder jo pytt i pande her, men jeg er sikker på det smager godt uanset hvad! Her laver vi det jo ikke nødvendigvis af rester, men koger gerne kartofler til formålet :)

   Slet
 2. Ikke vis meg så god mat hele tia a! Jeg blir jo bare enda feitere :P

  Ja, er ikke Hjalmar en liten hjerteknuser?!? Åh, så søt han er!!
  Vi skal si ifra om vi kommer til Göteborg ;) Var faktisk meninga vi skulle i sommer, men nå må jeg jobbe likevel...men mulig vi skal prøve å få det til til høsten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ni är hjärtlig velkomna här. Jeg giver gerne en kop kaffe i Staden. Det kunne være så kosligt.

   Hjalmar er en STOR hjerteknuser. Han er så fin! Lucky You Janne!

   Slet
  2. Hvor er du heldig Marian. Det må være ligesom at være på ferie hele tiden. Jeg håber det bliver meget dejligt for dig at bo derovre.

   Og så lige en anden, helt lavpraktisk ting. På min lille mac her, så forsvinder kommentarfeltet altid. Det som skulle stå her nedenunder. Derfor skriver jeg en kommentar sådan her nu, som et svar til dig, selvom det ikke er korrekt. Men jeg vil så tit gerne sige hej, men så forsvinder boksen hvor jeg skal skrive i igen lige pludseligt. Mystisk, og bare rolig, jeg forventer ikke du har en god forklaring...

   Slet
  3. Hej Sødeste Anja,
   Dejligt at høre lidt fra dig - for jeg har tænkt en masse på dig. Mærkelig, at teknikken med min blog og Mac ikke virker?

   Jeg er meget spændt på mit nye svensker liv og skal både vænne mig til tanken og forandringen. Jeg satser virkelig på, at det bliver rigtigt godt.

   Håber du har det godt?

   Knus M

   Slet
 3. Uhh, det lyder som om sverige gør godt, trods regnvejr?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sverige gør glad selv i regnvejr. Det er som om her er meget, meget stille og samtidig mange muligheder for nye oplevelser....

   Slet
 4. Den der burger, den får virkelig mine tænder til at løbe i vand - mums den ser lækker ud!!
  / Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Aussie Burger - en inspiration jeg har med hjem fra Down Under hvor man endda på Mac D kunne få sådan en fætter med spejlæg + rødbeder. Det smager fuldstændig vidunderligt. Try it!

   Slet
 5. Kaffe og kex i naturen.. Så betyder vejret ikke så meget:)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...