søndag den 27. maj 2012

Stille. Sol. Søndag

Efter et par begivenhedsrige dage og en hektisk uge var det lidt trist at aflevere Mor Bente ved færgen igen. Min søndag har været virkelig stille. Jeg har siddet i bagdøren i solen det meste af dagen. Tiden er forsvundet i tankestrømmen, der kun er blevet afbrudt af vasketøj og afhentning af iskaffe og sorbetis. Jeg har et ambivalent forhold til alene- og stilletid. Tror ofte jeg har brug for det, men når det kommer til stykket bliver jeg hurtig ensom og rastløs og ville ønske nogen ville komme og holde mig med selskab i solen. Og så er det jo smart, at være flyttet langt væk fra mine kære :) I nat kommer M heldigvis hjem efter en laaaaang MC-tur. Glæder mig allerede til jeg kan høre HD motoren i indkørslen....

10 kommentarer:

 1. God damn, hvor jeg kender den følelse.
  Rart du har en velkendt lyd at vente på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha så er jeg ikke den eneste der både vil være alene og sammen på een gang. Det er altså lidt spøjst at have det sådan....

   Slet
 2. Jeg vil og ha sånn deilig is!!!

  Og ja, jeg skjønner godt du er forelska i Hjalmar. Er det sjæl ;) Nå ligger han og snorker ved siden av meg i sofaen. Lillevofsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmn Is. hvonår kommer Hjalmar på ferie i Sverige?

   Slet
 3. Smukke, smukke billeder og sikke en lækker is. Jeg elsker stilhed, men kender godt den følelse..

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for pæne ord om billederne! Jeg gad godt jeg kunne elske stilhed, hvordan gør man mon det?

   Slet
 4. Jeg tror du har ret, vi har behov for alene tid. Og du skal bare øve dig lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg øver og øver. Og håber, at jeg lære at værdsætte det ægte en dag....

   Slet
 5. håber, du fik dit yndlingsselskab hjem. det må virkelig være en stor forandring - sådan det hele. og stilheden må i disse dage være ekstra hård.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror du har helt ret Linda. Det er stilhed EFTER forandrings-stormen. Og snart sker der flere forandringer med nyt job og nye arbejdsopgaver. Jeg har næsten lyst til at rive 6mdr ud af kalendere bare for at sunde mig oven på de sidste 6 mdrs hektiske forandringer ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...