lørdag den 19. maj 2012

Stjernefin middag

Jeg har taget de høje hæle på, kjolen med silkebånd og farvet neglene røde: vi skal nemlig ud at spise på Michelin-restauranten Kock & Vin her i Göteborg i aften. Den store spiseoplevelse er min fødselsdagsgave fra M, der virkelig forstår at forkæle mig. Nu glæder jeg mig bare til at nyde en stjernefin middag i selskab med mit yndlingsmenneske, der i øvrigt ser drøngodt ud i habit! Lad os se hvad de svenske gourmetkokke kan trylle frem til os....

Glædelig lørdag!

6 kommentarer:

 1. Åh der er intet som at dresse sig op og nyde en aften ude. Jeg håber du har gemt kameraet i håndtasken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sad meget diskret med mit spejlrefekskamera og zoomede ind på samtlige retter.... godt de andre i restauranten næsten ikke opdagede det!

   Slet
 2. Det bliver spændende at høre om.... Vi har lige fået en restaurant her i Odense med samme navn. Mon det er en kæde??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tvivler jeg på... men det er da lidt pudsigt hvis det er helt samme navn?

   Slet
 3. Sådan. Er sikker på I får en fantastisk aften!! :)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - det var jo helt vidunderligt med 9 retter plus div.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...