tirsdag den 1. maj 2012

Svensk forårsfest

I går blev foråret fejret her i Sverige med Valborgsaften. Der var fakkeloptog i byen og ved søen blev der sunget, tændt bål, drukket, spist og råbt hurra for våren. Vi var med på en kigger uden helt at vide hvad vi fejrede med de andre lokale her i Hindås. Heldigvis holdt vi også vores egen forårsfest i går: jeg fik plantet krydderurter og M insisterede på, at vi skulle grille til aften. Det var virkelig hyggeligt og vi endte med at sidde ude hele aftenen med mad, rosévin og bål i vores nye baghave. Der er forår, solen skinner, der er lyst og lunt - det gør virkelig glad helt ind i min maven!

Glædelig 1. maj og hurra for våren/forår/valdborg og alle de andre ting, der hører til sol og forårskriller!

10 kommentarer:

 1. Jeg elsker simpelthen bål, hvor flammerne stikker så højt som på billedet - ser vildt hyggeligt ud - jeg kan næsten dufte røgen og foråret:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det netop også Jimmy! Og kombinationen af bål/grill og mad er jo bare endnu bedre. Jeg skal lave en hel del bålmad i min nye svenske baghave den her sommer! Basta!

   Slet
 2. Det ser super hyggeligt ud :-)

  Jeg håber, der er godt gang i sommeren, når vi kommer på besøg om ikke så længe, så vil jeg også gerne sidde i baghaven og drikke rosé og spise mad fra bål - jeg skal nok selv ta rosé med hjemmefra, så du ikke skal rende på bolaget hele tiden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du gider medbringe læsken, Kusine! Det vil være helt perfekt! Vi kan jo prøve at grille skumfiduser over bål UDENFOR denne gang...

   Slet
 3. Svar
  1. Det er svensker-charme når det er på toppen ;)

   Slet
 4. dit nye svenske liv, Marian, det tegner virkeligt godt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh 1000 tak Pille. Det er dejligt med lidt opmuntring her i omvæltningstiden. Kom og spis på diner med mig :)

   Slet
 5. Ej hvor der det hyggeligt ud med bålfest og grillede majs!! Der er altså et eller andet over det svenske og danmark ikke har (selvom vi så har så meget andet godt). Efter at have set alle dine billede og hørt villa-villa-kulla-historer, drømmer jeg om svensk skærgårdsferie!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...