fredag den 4. maj 2012

Villa Villa Kulla. Reality check.

De sidste dage har der været sommerstemning i Villa Villa Kulla. Jeg har luftet dyner og tørret tøj i det gode vejr. Vi har grillet, lavet bål og tilbragt en del tid udenfor på naturgrunden. Jeg bliver dagligt ramt af reality checks: tænk at vi er flyttet til Sverige, har lejet os ind i det her Villa Villa Kulla-hus og begge nu får nye arbejdsmæssige udfordringer samtidig. Jeg er sørmedansemig spændt på vores nye svenske eventyr. I maj kommer jeg dog stadig til at være en del i Danmark for at arbejde. Men i aften sejler vi hjem til familieweekend: først skal vi fejre min (og min svogers) fødselsdag i morgen og dernæst står den på konfirmation hos M's nevø på søndag.

Har du været ramt af reality check for nyligt?

11 kommentarer:

 1. Tror jeg og vil flytte til sverige. Billig. Fint. De har bra smak. Ja, igrunn virker det ganske bra.
  Men sukk, det kommer nok aldri til å skje. Gleder meg til du skal vise frem mere av huset deres!!!

  Ha en fin helg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg synes nu dit fine hus i Norge er så pænt også! Du må komme på ferie i Sverige ;)

   Slet
 2. Hvor ser det bare skønt ud på den der helt rigtige Pippimåde......... Man kan næsten dufte Sveriges natur på billederne. Håver I bliver glade for at være der :-) Er det en midlertidig oplevelse eller er det på ubestemt tid? Og du skriver nye jobmæssige udfordringer????? Håber da stadig at du er en del af Urtekram........
  Fortsat god bededag :-)
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Anette! jamen jeg flytter på ubestemt tid og det er også derfor, at der nu er en ledig stilling på Urtekram. jeg har fået nyt job pr. 1.6 i Sverige så min plads er ledig i Mariager.

   Knus til dig :)

   Slet
 3. Hvor er det vildt. Glæder mig til at høre mere om det. Vi har et vennepar der bor i Sverige så har lidt selv haft tænkt på at flytte, for elsker Sverige, så det bliver spændende at følge med hos dig. Det ser nemlig ud til at være et hus lige efter mit hoved:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor henne i Sverige er det egentlig?

   Slet
  2. Det er meget spændende - og vildt! Det er 30 km. uden for Göteborg :) Og tak fordi du har lyst til at følge med i mit svenske adventure....

   Slet
 4. Det er simpelthen så nostalgisk jeres hus. Jeg kunne godt bruge en lille ferie et sommergult-solskinshus i de svenske skove :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo "allemandsretten" i Sverige, så du må gerne campe på "vores" naturgrund ;)

   Slet
 5. Det er lige nøjagtig sådan nogle huse der minder mig om Sverige :) Hvor ser det bare fantastisk hyggeligt og sødt ud!!

  Kh Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super-svensk. I promise. Det minder også mig en hel dem om min barndomsferier hvor vi besøgte min bedstefars søstre, der begge boede i Kristianstad. Det er ganske hyggeligt og specielt på sin helt egen facon.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...