tirsdag den 19. juni 2012

Brødboks

Er jeg den eneste, der har grint lidt af hele konceptet omkring brødkasser? I mange år har jeg nægtet at opbevare mit brød i en brødboks eller kasse fordi jeg havde opfattelsen af, at det er helt fjollet og 80er agtigt. Samtidig har jeg sjældent set pæne brødkasser, som jeg kunne have lyst til at have stående fremme. Men man har vel et standpunkt til man tager et nyt. Jeg blev nemlig forelsket i den fine boksboks fra Steltons Rigtig-serie. Og jeg har endda forsøgt at benægte i op til flere måneder, at jeg rent faktisk ønskede mig den boks. I Aalborg i lørdags fandt jeg den endelig. Til 299 kr. i Bahne. Umuligt at modstå! Nu er den flyttet ind her i VIlla Villa Kulla - og jeg vil endda gå så langt og indrømme, at den både er praktisk og pæn!


Har du en brødkasse? (frem med det!)22 kommentarer:

 1. Ja, jeg har en brødkasse :D Og jeg er vild med den! Selvom jeg har boet sted, hvor jeg har tænkt - hvor fanden skal jeg stille den?!
  I øvrigt er den rigtig flot den fra Stelton - velkommen i brødkasseklubben :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og jeg som ikke engang vidste at I brødkasse-ejere havde en klub!

   Slet
 2. Hahah, jeg har en stor gammel dåse til brød og fan. Jeg tror faktisk bare den slutter lidt for tæt.
  Jeg har også kigget lidt på den type du har fået. Jeg synes det er smart at låget kan fungere lidt som skærebræt, eller er det blasfemi, at komme til at ridse den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg huser nok, at du har en fin samling af dåser!

   Det er nemlig smart at trælåget kan anvendes som skærebræt - jeg synes ikke det er ondskab at anvende det når nu designet er funktionelt. Patina er jo også pænt!

   Slet
 3. Jeg er stadig forelsket i min wesco brødkasse, selvom jeg også altid havde svoret at jeg ikke havde brug for en.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også fine og dem har jeg også set lidt på! Hvilken farve har din?

   Slet
  2. Det er vi glade for at høre :-)

   Hvilken variant har du?

   Mvh Jannick, www.wescoshop.dk

   Slet
 4. Hvor er det sjovt, jeg har netop skrevet denne brødkasse på min ønskeseddel :-)
  Anja/Gesmak.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover, at du bliver glad for den Anja! Det er et godt ønske..

   Slet
 5. Den er rigtig fin. Har kigget på den flere gang. Lige nu har magasinet Gastro tilbud på den sammen med 4 blade, overvejer kraftigt om man skulle slå til :-) Er bare i tvivl om den er stor nok?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tilbud så jeg faktisk godt - og jeg har selv spurgt om de vil sende blade til Sverig hvis jeg tegnede et abonnement. Intet svar. Så nu købte jeg brødkassen. Størrelsen er fin til vores behov. Ofte har vi 1 rugbrød, lidt wraps og måske hjemmebagte boller i brødkassen. Jeg synes faktisk den er ret rummelig....

   Slet
 6. Jeg ønsker mig en ala din til vores hus (når det engang står færdigt!) :) den er pæææn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Line - hvor er I heldige at I skal have et hus. Men mon dine fantastiske cupcakes kan være i sådan en lillebitte brødboks?

   Slet
  2. Åh nyt hus? Hvor er du heldig Line!

   Slet
 7. Fineste brødboksen jeg har sett!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Dansk design når det er pænest ;)

   Slet
 8. Vi har ingen brødkasse, men adskillige poser af brød der ligger og flyder. Men må indrømme at konceptet tiltaler mig. Specielt efter at have set denne skønne sag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde også flyde-poser før og jeg fik ærligt talt lidt pip af poseroderiet på køkkenbordet. Der er brødkasse-konceptet altså handy... det er først nu hvor flere skriver, at brødet osse holder sig friskere, at den tanke falder mig ind. Skal du meldes ind i brødkasseklubben?

   Slet
 9. Nej, har det som dig med brødkasser - brødet blir da tørt i dem, de FYLDER på køkkenbordet, og næh.... endelig noget jeg ikke behøver! Men har godt set netop den der, og den er klart pæn .....:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha.... måske handler det om at falde for den rette... brødkasse!

   Slet
 10. Den er pæn ! Jeg har en brødkasse- rød metal:-) Den er lækker , og jeg er meget glad for den ! Og du undgår at pakke dit brød ind i plast- et rent viskestykke og så ned i brødkassen- viola, det virker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for fiffet med at pakke ind i viskestykker -. det gør jeg også når jeg bager selv! Rød postkassefarve lyder flot!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...