torsdag den 28. juni 2012

De fine glimt

Ugen har mest budt på udfordringer og frustrationer so far. Men jeg vil istedet tage de positive linser på og vise et par af de fine glimt fra ugen. Sol på Liseberg, som vel er et af Göteborgs-varetegn, smukke bonderoser i Hindås hvor vi bor og espresso to go hjemmefra i festlig Lagerhaus kop (tidlig morgen fordi jeg skal med bus på job mens bilen er ved automekaniker efter nedbrud på motorvejen mandag morgen. Nedtur. Dyrt. Hov, der kom jeg til at lufte lidt af frustrationerne alligevel. Men hey, det var da i en parentes...). I går inviterede M mig også på dejlig aftensmad på en asiatisk restaurant, som hedder Hello Monkey! Mere om den senere... 

4 kommentarer:

 1. Jeps ! - det gælder om at gribe det gode, det positive- som chancen for at drikke kaffe i bussen af den overskønne kop :-)

  SvarSlet
 2. Det er fine glimt! Men kender det godt-vi måtte undvære bilen i 2 måneder i vinters, fordi mekanikeren ikke kunne skaffe den specifikke reservedel..det blev også vældig dyrt..Men hvad pokker, nogle gange er det meget godt at komme ud af de vante rutiner..

  SvarSlet
 3. Godt du holder humøret oppe. Jeg håber du får en skøn weekend, når nu ugen har drillet sådan.

  SvarSlet
 4. Det lyder som hård uge, jeg håber den bliver nemmere her ved dens udgang! Dejlige sommerbilleder, fine du!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...