fredag den 15. juni 2012

Fredagsmys

Fredagsmys er et svensk begreb jeg netop har opdaget. En fredagsfölelse hvor man hygger med familien, slukker telefonen og bare slappe af fordi det nu endelig er fredag. Svenskerne skal i aften se fodbold til deres fredagsmys, der forresten også betyder, at maden er letlavet og hurtigt. M og jeg tager med färgen til Danmark for at se familie og venner. Jeg ser alligevel frem til, at komme lidt hjem til det vante efter 2 intense arbejdsuger hvor jeg halser for at forstå sprog, kultur og offentlige transportmidler. Og ikke har internet derhjemme. arhhh min livsnerve til omverden!!! De fleste dage kräver derfor en god kop kaffe i Gtb mens jeg venter på at M får fri fra arbejde.

Hvad skal du fredagsmyse med?


12 kommentarer:

 1. Er det en glorie på billedet....??

  SvarSlet
  Svar
  1. Naturligvis Alex! En glorie af Mexi-mad ;)

   Slet
 2. Myser netop nu med radioen på P6 beat og sen morgenmad. Senere skal der noget fernisering på banen, tror jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej det lyder alt for mysigt! Jeg er helt misundelig. Må du få den dejligste weekend PIlle!

   Slet
 3. Jeg elsker fredagsmys - vent til du opdager fika (eller det må du næsten allerede have opdaget), som er en fantastisk undskyldning for at holde pause og spise lækkerier hele TO gange om dagen!

  Jeg synes bare du er super sej, sådan at rykke til Sverige. Jeg går selv og leger med tanke om at skulle være svensker når jeg er færdig med studiet (som det ser ud nu, er der mere arbejde i nabolandet end herhjemme).

  SvarSlet
 4. Jeg ELSKER også fika! Virkelig... fantatisk koncept!

  Hvor sjovt at du også overvejer at flytte til Sverige. Pt. går jeg virkelig og opdager hvor forskellige vi er rent kultur, mad- og sprogmässigt. Og det er jo virkelig fedt at man ikke behöver rejse så langt for at föle man er i en anden verden. JUST DO IT ;)

  God weekend til dig Frk. Lyngsö

  SvarSlet
 5. fredagsmys lærte jeg at kende, da filippa kom til verden - for min søster og svenske svoger dyrker det i den grad. det er så hyggeligt og fint. det er helt utroligt, at vi tror, danskere og svenskere minder så meget om hinanden! for det gør vi jo egentlig ikke. jeg håber bare, du har det godt deroppe! smaddergod weekend til dig, din M og ja - sverige:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er nemlig helt rigtigt Linda. Jeg er næsten lidt i kulturchok over forskellene mellem DK og SV, men det er stadig også dejligt, at vi ikke behøver rejse længere væk fra hjemlandet for at få store oplevelser. Jeg er fan af fredagsmys og fika. Mest fika.... det er ægte rarhed og hygge!

   God weekend til dig også!

   Slet
 6. Jeg nyder virkelig at få små doser af Sverige gennem dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg SÅ glad for... for der kommer nok masser af små doser og mange bække små, bliver nok til en rigtig stor å engang i fremtiden ;)

   Slet
 7. Jeg håber I havde en god fredagsmys, og I har hygget jer lidt i DK i weekenden?

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...