fredag den 8. juni 2012

Gæstemad a la gastro-pub

Der er skodvejr i det svenske, men jeg er ligeglad for jeg får meget snart besøg af min yndlingskusine og K fra Århus. Og weekenden falder altid på et tørt sted hos mig. Det er altid skønt at få gæster, synes jeg. Vi bruger altid tid på at planlægge maden. Det er virkelig hyggeligt at gøre den slags sammen med M, der denne gang helst vil servere alt på sten efter inspiration fra vores gourmet-middag på Kock & Vin her i Göteborg. Der er da også kommet sten på bordet, som har været en tur i opvaskemaskinen. Derudover er aftenens tema "gastro-pub". Jeg er spændt på om vores gæster er lige så begejstrede for det Pub-inspirede mad som vi er. Sidste sommer var vi nemlig i Skotland hvor vi spiste så godt mad på div. pubs. Vi starter dog lige med svenske jordbær og champagne... for en sikkerhedsskyld. Det er jo ikke alle, der er vilde med Guiness og nødder, vel?!


Hvad serverer du for dine gæster?

8 kommentarer:

 1. Det lyder helt vildt lækkert Marian - hvem der bare var gæst hos jer :-) Rigtig god weekend. Knus

  SvarSlet
 2. Guiness og nødder er ellers farvorit her. Det lyder virkelig som om der bliver hygget igennem i Sverige. Er I faldet godt til? Kh M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyhh faldet til og faldet til.... jeg tager en dag adgangen, men må indrömme at det er en stor omvältning!

   Hvordan har du det södeste Maria?

   Slet
 3. Jeg kan næsten ikke forestille mig bedre weekend start. En god en til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en yndlingsweekend! Håber også din var god Malene?

   Slet
 4. Weekender sammen med gode venner er noget ef det bedste :) Jeg har forresten et spørgsmål, du måske kan hjælpe med? Hvordan laver man you might also like-kategorien efter hvert indlæg? Det er ski' smart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte,
   Undskyld jeg ikke fik svaret dig på det. Jeg skal lgie tjekke hvordan man gör - men det er noget med "link within" som er en fast feature man kan tilföje under de der kasser i blogspot designet. Jeg undersöger lige og sender dig en mail =)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...