torsdag den 7. juni 2012

Har du været på Halifax burgerbar?

Burgers baby! Jeg er fuldstændig vild med konceptet og jeg går sjældent af vejen for en rigtig god burgerbar. I sidste uge fik jeg lejlighed til at prøve en mexicansk burger fra Halifax i København. Mine forventninger var ikke store, da jeg er blevet skuffet over byens øvrige hypede burger joints som f.eks. Cocks N Cows. Men her er det altså nammenam. Jeg synes det er cool, at man customize burgere efter lande og steder, selv vælge dip, kartoffeltype og kød. Så er der jo noget for enhver smag. Jeg valgte grove fritter, men det var desværre den slags kartoffelbåde, der har svømmet i frituren alt for længe og det er altså slet ikke mig. Men burgeren var ret god med sprød salat, salsasauce, jalapenos og guacamole. 


Har du mon været på Halifax? Eller hvilken burger joint er din favorit?


Halifax Burger restaurant & Bar
Larsbjørnsstræde 9
1454 København K

5 kommentarer:

 1. Jeg har været på den samme Halifax en enkelt gang, jeg er jo også vild med burgerere. Meget vild.
  Der var flere vegebøffer, til min store glæde, men den jeg fik. var lidt klæg. Men jeg tror gerne jeg vil derind igen!
  Uhm, burger, Uhm fritter. ah. Drømme.

  SvarSlet
  Svar
  1. damn. klæge vege-bøffer er altså ikke dejligt. Du bliver nok nødt til at tjekke det igen fo det virker til at andre synes de er et hit!

   Slet
 2. Jeg har hørt godt om deres vegeburgere, så mon ikke jeg slåt et smut forbi en (tømmermandssøn)dag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du gør - så skriv endelig hvordan vegeburgeren er, Emma!

   Slet
 3. Min mand er helt tosset med Halifax, og jeg har også fået en ok vegge burger derinde engang, og fritterne var super gode:)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...