søndag den 24. juni 2012

Klassisk landkøkken i OdenseHvis du bor i Odense eller bare kommer forbi, skulle du prøve at spise på No 61.
Maden er veltillavet, råvarerne er enkle og gode, priserne er meget rimelige og atmosfæren er helt i top.
Forskellige gamle franske borde og stole og uens service og folk bag gryderne som brænder for at give folk en god og hyggelig oplevelse.
Har spist der nogle gange nu og er aldrig gået hverken sulten eller skuffet hjem ! Som en ekstra cool ting, er der for vinentusiasterne en vinbar i det tilstødende lokale. Her kan man starte eller slutte en god aften. Alle vine på kortet kan købes pr. glas. Jeg synes det er fedt at man kan få lejlighed til at prøve en god vin uden at skulle købe en hel flaske.
Læs mere her: http://www.no61.dk/

Hilsen gæsteblogger, Alex Toft Nielsen

7 kommentarer:

 1. Jeg bor i Odense og jeg er gået forbi mange gange og synes det er en mystisk restaurant. De har åben og lukket på de mest mærkelige tidspunkter.

  Men maden ser spændende ud. Hvordan ligger prisniveauet ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Maden er god og rimelig i pris. 3 retter 295 - du kan lige ane det på tavlen, på billedet.... jeg er ikke helt sikker på deres åbningstider. Går dog ud fra at de er rimeligt normale :-)

   Slet
  2. Lyder eminent godt. Den er med på listen...

   Slet
 2. Hej Alex,
  Hold fast get mad ser flot og totalt sommerligt ud. Jeg har jo selv haft fornøjelsen af at spise på No 61 i efteråret i godt selskab - og jeg kan helt klart også sige god for den høje kvalitet og det flotte mad på stedet. Det kunne være man skulle overveje sommerferie i Odense ;)

  Kh M

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig et fedt og afslappet koncept, hvor madens kvalitet er i højsæde! Uden alt det fancy...
   Vi kan da bare bytte hus en uge :-) Vores er jo også et træhus...og en lille ferie i sverige for os ville da også være skønt ;-)

   Slet
  2. Det lyder egentlig som en udemærket plan at bytte hus. Et gammelt villa villa kulla for et fint Odense-træhus ;)

   Slet
 3. det lyder virkelig skønt - det må prøves. jeg skal faktisk til odense på torsdag, så måske det bliver snart:) glæder mig!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...