lørdag den 16. juni 2012

Lakrids, læserier og lækre citater!

Jeg sætter virkelig pris på de helt små ting i hverdagen. Som f.eks. den gode, klassiske stanglakrids fra Konnerup og Co som jeg heldigvis ikke behøvede at dele med min mexicanske kollega. Jeg er ellers ret vild med citatet fra Konnerup og Co: En for alle! Alle for lakrids, men det gælder åbenbart ikke for mexicanere.... Udover luksuslakrids har jeg pt. også gode bøger med i tasken. Jeg nyder, at jeg nu kan læse rigtige bøger til og fra job. I ugen var jeg på besøg hos et smart reklamebureau i Gtb, der inspirerede med ovenstående citat på en stor væg.... hvorfor forsøge at forudse ting og spå om fremtiden når man selv kan gøre noget aktivt for at skabe den fremtid man ønsker....Jeg er vild med det. Men jeg er vildeste med lakrids! Uhmmm.....

13 kommentarer:

 1. Det citat er stort ! Faktisk så stort, at jeg ville gemme mig lidt bag e bog og en bid lakrids :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... jeg er helt enig. Bogen har også været foran mit hovede det meste af weekenden.... men så længe varede lakridsstrangen desværre ikke!

   Slet
 2. Hvis bogen er halvt så god som filmen er den et hit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bogen er HELT fantastisk også. Jeg har ikke set filmen, men den må jeg da have lejet. Bogen kan klart anbefales!

   Slet
 3. Jeg vidste ikke Henrik var begyndt at lave Lakrids ? Er det noget nyt...eller bare mig som ikke er up to date.
  Jeg er også helt enig i det citat. Vi skaber selv fremtiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke om det er nyt at Henrik også er blevet Lakridsmand eller om han har lavet det længe ved siden af chokolade-fabrikken. MEN jeg kan love dig for, at det er GOD lakrids. Jeg er fan! Du burde trille forbi og investere i et lager!

   Slet
  2. Det er en god ide ! Det vil jeg gøre asap. Det er også alt for længe siden jeg har smagt chokoladen, som også er helt i top.

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. mmh! jeg tager også gerne en bid god lakrids - men det sker egentlig for sjældent. måske fordi jeg bor sammen med et styk herre, der ikke har danske rødder og (derfor?) ikke kan li' lakrids. hele min svigerfamilie kan faktisk ikke li' det. jeg husker også den spanske pige, vi havde i min gymnasieklasse i sin tid. hun kastede op, da hun første gang smagte et stykke lakrids (hun troede, det var chokolade, så blev meget-meget overrasket!) haha. utroligt, som lakrids kan afføde så forskellige reaktioner fra smagsløg til smagsløg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret interessant som smagsløg er forskellige fra kultur til kultur. Det samme gælder jo f.eks. med meget spicy mad. Jeg kan bare ikke spise superstærk chili, men andre er jo så skarpe til at hapse HOT chili-mad som var det lakrids!

   Du har da i det mindste lakridserne for dig selv derhjemme hvis det er ;)

   Slet
 6. Fantastisk bogvalg...jeg elskede den hele vejen igennem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med historien! Men den er jo også lidt sørgelig.....

   Slet
  2. Absolut, men også en fantastisk kærlighedshistorie. Har du læst Den tidsrejsendes kvinde?

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...