mandag den 18. juni 2012

Mondays Blues

Mine to yndlinsbanditter var fulde af hopla, bobler og racerbils-lege hele weekenden, som jeg tilbragte i DK. Min søster genopfriskede barndomsminder med crossainter, som vi fyldte med hønsekød og icebergsalat. Just like the 90s! Jeg fik købt internet (HURRA HURRA HURRA), som ellers har været et simpelt projekt, der åbenbart ikke er så lige til, når man ikke har boet i Sverige så længe (kræver ID nr. og at man har boet her min. 7 mdr!). Nu summer jeg mig over en ægte Monday Blues med billeder og minder fra en rar, hjemvant weekend! Men hey... jeg er online igen!  

9 kommentarer:

 1. Jeg havde næsten glemt croissanter med hønsekød og iceberg-og ja, hold op hvor er det bare 90'er-agtigt!! Tillykke med netforbindelsen, det er jo efterhånden helt essentielt??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fuldstændig nødvendigt med net! 90erne er på retur - vi skal have det gode mad tilbage ;)

   Slet
 2. velkommen på igen - bare ikke til at leve uden! Jeg købte ny tlf i dag, og kunne ikke få skidtet til at finde signal, så jeg var bare nærmest ved at panikke over ikke at ha' forbindelse eller kunne komme i kontakt med nogen ... faktisk ikke så fedt, i hvert fald ikke når man bor alene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha det kan jeg godt forstå. Det er ikke fordi man skal være online HELE tiden, men det føles bare meget ensomt når man ikke har muligheden for at være online!

   Slet
 3. Orv manner - hønsesalat i croissant!!! Havde glemt det fandtes og hvor meget jeg elskede at få det som barn :-) Tror faktisk vi mest fik dem med rejesalat hjemme hos os. Det skal jeg så meget spise i nær fremtid!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. det er bedre end jeg husker. Fik du dem også med Moster i Salling??

   Slet
  2. Nej, jeg tror vi fik dem nede ved bageren dengang :-)

   Slet
 4. Online længe leve, Hurra! Så giver online nok en lille én, en lille én, en lille én!

  :D

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...