onsdag den 20. juni 2012

Onsdagsstemme #8

Jeg er fan af Julia Lahme. Både for hendes herlig personlighed, men bestemt også pga hendes inspirerende måde at arbejde med kommunikation, tekstforfatteri og ord på. Og så kender jeg  ingen, der ved så meget om blogtrends som hun gör. Derfor er jeg meget stolt af, at jeg i dag har fået lov til at medvirke i hendes serie af "Onsdagsstemmer "på Julias blog. Klik forbi hvis du har lyst til kende mig lidt bedre.....

God onsdag fra Sverige!

11 kommentarer:

 1. Sejt Marian! Hun er også en af hverdagsheltinderne for mig.

  SvarSlet
 2. Om jeg har? Klik klik, jeg er allerede smuttet derover :)

  SvarSlet
 3. FEEDT. Det berører mig helt med din far, sorg bliver til savn men det gør nu stadig fandens ondt.

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er du sød Maria. Tak for dine ord. De varmer. Nogen siger, at sorg går over, men det tror jeg ikke helt på.... jeg savner stadig!

   Slet
 4. jeg er fluks på vej over til hende ... sikkert endnu en fast blog til samlingen kan jeg tro:-) Har jo kun hørt så meget godt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid skønt med nye blogs til samlingen - jeg kan i hvert fald anbefale hendes skriverier, der ofte er sjove og giver smil på læben!

   Slet
 5. Sikken et fint portræt!! Det er nogle rigtig gode og ærlige svar på nogle meget store spørgsmål. Det er så godt gået!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er du sød Ditte 1000 tak. Det var virkelig svære spørgsmål som krævede en del tankevirksomhed hos mig ;)

   Slet
 6. det er nemlig virkelig svære spørgsmål. men du svarer så ærligt & fint. tak fordi du deler! sender dig store tanker, søde marian.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...