tirsdag den 26. juni 2012

Pakkepost

Der er ikke noget bedre et en hilsen hjemmefra når man bor i udlandet. For nyligt var det M's Mor Ulla, der sørgede for en kærlig hilsen og pakkepost til os. Pakken gemte blandt andet på disse fine køkkensager, der gør totalt sommerglad. Viskestykke med summer feeling fra Södahl, en pæn karklud, der matcher og så det  praktiske skærebræt fra Joseph Joseph. Jeg er vild med farverne Skærebrættet har jeg ønsket mig længe og det er virkelig smart med bøjefunktionen. Der er sommer og pangfarver i køkkenet - så mangler vi bare lidt mere sol og varme uden for også! 

8 kommentarer:

 1. det var da den fineste pakkepost. jeg forstår godt, det vækker glæde:) det skærebræt ser så topsmart ud - jeg leder faktisk efter et ordentlig skærebræt. jeg troede et træ-skærebræt var sagen, men det fungerer altså ikke særlig godt til vores overforbrug af løg, hvidløg, chili osv. fås dit fine skærebræt ikke i danmark/sverige?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk at svigermor Ulla har köbt det i Bahne. Jeg har set det flere steder så jeg tror sagtens du kan finde det. Det er virkelig smart og vi har allerede taget det i dagligt brug! Du har nemlig ret i, at lög/hvidlög ikke duer på träskärebrätter i längden!

   Slet
 2. Hvor er det sødt og betnksomt og meget, meget sommerligt:)

  SvarSlet
 3. Sikken en dejlig gave at få. Der er noget helt specielt ved at få pakker. Det knitrende papir og uvisheden .. lykke! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lykke i papir med gaver. Jeg er vild med at gi gaver, men siger også gerne ja tak til at modtage

   Slet
 4. Gaver givet med hjertet er skønne at modtage.At få dem sendt , gør på en eller anden måde, det endnu bedre :-) Måske fordi, det er mere overraskende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig. Det varmer med sådan en overraskelse som man ikke forventer. Og ting, der kommer med gl. post er ekstrahyggelige!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...