torsdag den 7. juni 2012

Rundtosset

Der er lidt stille på bloggen i denne uge. Jeg er nemlig startet på mit nye job og er ret rundtosset af at snakke svensk, huske de nærmeste 100 kollegaers navne og lære de nye produkter samt arbejdsopgaver at kende. Alle er virkelig, virkelig søde og jeg har både fået en fin kontor-orkidee og velkomstpakke med smagsprøver. I går var der svensk national dag her i Sverige og mit rundtossede hovede fik en fridag med plads til lidt andre ting. Blandt andet var vi i Göteborg Operaen og se Trollflöjten - fantastisk oplevelse, der gav kuldegys!

16 kommentarer:

 1. Mange nye indtryk på ganske kort tid ! Forstår din rundtossethed :-)
  Sjovt- var til krydderi seminar med Santa Maria i går :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk - var det en god oplevelse på det seminar?

   Slet
 2. Øj, du har fået en eksplosion i gave! Det er ikke tit man får det!

  Sjovt, jeg er så vant til at alt arbejde fra din side er øko, og bum, så ændrede det sig.. Mon egentligt dit nye job har en økolinie?

  Håber rundtossetheden snart lægger sig lidt igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en brændgod gave!

   Ja, der er en øko-wrap, spice mix og taco sauce i Tex Mex serien!

   Slet
  2. nårh ja, det er sejt, det havde jeg glemt! ;)

   Slet
 3. Nåh, så det er det du skal lav. Jeg kom til at sende dig en nysgerrig mail på facebook da jeg tilføjede dig som ven, men måske blev den væk i cyperspace. Men nu er min nysgerrig da stillet lidt :) Det ser spændende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg troede da jeg fik skrevet tilbage til dig sødeste Maria? Mmmmm jeg var ihvertfald igang med at skrive men det kan være, at jeg blev afbrudt. Det har været lidt hektisk med afslutning, besøg i Sverige og nu jobstart! Men det er jo så også afsløret her ;)

   Slet
 4. Det lyder som om du har fået en god start trods alle de nye indtryk der lige skal fordøjes.

  SvarSlet
  Svar
  1. helt sikkert Malene. Men jeg kan jo ikke holde øje med dig på vejen når jeg suser på job i Getz!

   Slet
  2. Nej det er ikke det samme ;)
   Men jeg har ikke helt sluppet tanken om en dags tur til det det svenske til sommer :)

   Slet
 5. Må indrømme, det var lidt kedeligt..Men hun var også noget tør..For krydderier må da ellers siges at være et spændende emne med mange muligheder !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig i at krydderier er superspændende. Da jeg er spritny i jobbet kender jeg slet ikke til den event i DK, men jeg vil da lige tjekke internt hvad det gik ud på ;)

   Slet
 6. Vild velkomstpakke, og tillykke med jobstart. At starte på nyt job, er i sig selv jo lidt af en mundfuld-og så på et andet sprog..Kan virkelig godt forstå at du er rundtosset.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Og ja, svensk er ok at forstå til husbehov, men når der så kommer fagudtryk etc. på banen, så er jeg lidt på glat is..... jeg må øve mig.

   Slet
 7. Det lyder så spændende med det nye job - og sikken en dejlig velkomst. Jeg tror du får de sødeste kollegaer. Det krydser jeg i hvert fald fingre for! :)

  SvarSlet
 8. Uh, den chili explosion må være lige noget for mig. Hvor kan man mon købe den?
  Held og lykke med jobbet.
  Anja

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...