fredag den 29. juni 2012

Sillen & Makrillen

Med udsigt over smukke Kattegat kan du nyde drinks, spise en lækker middag eller en skøn frokost hos Sillen & Makrillen i Helsingborg. Jeg havde fornøjelse af at være forbi det nye sted hele to gange i løbet af weekenden; lørdag aften til drinks og søndag til en god skaldyrsfrokost. Stedet er indrettet elegant, minimalistisk og har en særlig skandinavisk loungestemning, som jeg er stor fan af. Vejret var horribelt og det stod ned i stænger hele weekenden, men havde solen skinnet kunne jeg sagtens have forestillet mig hvor lækkert det ville være at drikke et glas koldt hvidvin på restaurantens terrasse som var det på en smuk middelhavsø. Omgivelserne er med andre ord perfekte! Min veninde og jeg fik begge en skaldyrsgryta - altså en slags skaldyrssuppe, som var cremet, tung og fyldt med masser af laks, hvidfisk, muslinger, rejer, asparages og andet lækkert. Den blev serveret med croutoner og chili aioli. En andelse tung og efterårsagtig efter mine smagsløg, men de små stykker fisk smagte vidunderligt. Jeg kunne godt have brugt lidt godt brød på sidelinjen og evt. lidt syre til at give kant til den "fede" suppe. Der er alligevel noget særligt godt ved at spise skaldyr med havudsigt!


Bor du i KBH så und dig selv en tur med færgen fra Helsingør til Helsingborg og nyd en god middag eller bare en drik på Sillen & Makrillen, der byder på god mad og middelhavs- loungestemning.


Sillen & Makrillen
Gröning Norra
25433 Helsingborg

6 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at få lidt luft i økonomien igen, så jeg kan komme ud og prøve diverse spisesteder:-) Bliver altid inspireret herinde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at höre. Det er også rart nok at have lidt forskellige muligheder at spare op til... jeg har altid en önskeseddel med spisesteder, som jeg gerne vil besöge!

   Slet
 2. Der ser virkelig fint ud, og med den regn og torden udenfor vinduet lige nu kunne jeg godt bruge sådan en suppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så smukt med havudsigt og himmel/vand der hele tiden skifter farve... sea food smager bare bedst sådan!

   Slet
 3. Uhh sikken et godt tip!! Tager nogle gange færgen over for at shoppe og hygge, og så er det perfekt med et godt spisested! Jeg får så meget lyst til muslingesuppe når jeg ser din billeder. Ummhh...

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du teste den Ditte. Eller også er Bara Vara også et skönt lille sted, som kan anbefales. Lidt uden for Helsingborg er der nu et kämpe indköbscenter og i Höganas er der et Iitalla outlet, som jeg er stor fan af.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...