lørdag den 23. juni 2012

Sommerfugle i maven

Min morgen er startet tidligt i dag til trods for, at det er lørdag. Jeg skulle køre M til DK-færgen kl. 6.30, men jeg vågnede selv allerede kl. 5 (godt man ikke faldt i midsommar-snapsen i går!) Jeg glæder mig nemlig på sommerfulgle-i-maven-måden i dag....jeg skal til Helsingborg for at mødes med Cristina, som normalt bor i Frankfurt og Gunilla, som godt nok er svensk og fra Helsingborg, men som nu bor i Sydney. Af geografiske årsager går der halve og hele år mellem vi ses, men når vi er sammen er det som gode, gamle Sydney-dage, der er fyldt med uforglemmelige oplevelser og minder. Tasken er pakket, morgenmaden indtaget og kaffen drukket. Jeg er morgenfrisk og SÅ klar til reunion med søde Sydney-veninder i fantastiske Helsingborg!


Glædelig lørdag out there...

10 kommentarer:

 1. Kos deg med gamle venner!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så kosligt! Håber du havde en skøn weekend Janne!

   Slet
 2. nej, hvor rart! Her er det brunch med søde veninder om lidt, men den der bor længst væk, er lige ovre i Herning, så jeg kan vist ikke klage ;)

  Hyg jer, damer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er faktisk også langt til Herning. Det ligger laaaaangt væk vestpå jo... Men det er dejligt, at man kan ses trods distancer!

   Slet
 3. Det lyder virkelig hyggeligt! Og hvor er det rart, at I, trods geografiske udfordringer, stadig ses og hygger og snakker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sætter jeg så stor pris på faktisk. Vi har mange gode oplevelser sammen som ikke må gå i glemmebogen :) Håber din weekend var rar også?

   Slet
 4. Ih, hvor lyder det rart, Marian. Jeg håber, I får en fantastisk gensynsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ hyggeligt... selvom vejret ville være uvenner. god mad, vin og godt selskab slår skybrud trods alt.
   Var din weekend god Malene?

   Slet
 5. det rimer altså på en favoritweekend! må i hygge jer en masse:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kæreste Linda. Det blev maxhygge fyldt med rarhed...

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...