torsdag den 21. juni 2012

Sort som... lakridssirup!

Jeg har hørt mange sige, hvor vidunderligt lakridssirup er, men af en eller anden årsag har jeg bare forestillet mig, at det er ligesom de dårlige kaffesirup; sødme og dårlig aroma. Men halleluja - den lakridssirup jeg netop har fået smagt på (og tværet ud i det meste af køkkenet) er kulsort, men smager som den reneste, engelske lakrids. Den er da også fremstillet af 100% ren lakridsekstrakt. UHMN! Ville egentlig bare lave en mini-smagstest med yoghurtnatural for at afprøve smagen, men jeg fik hurtigt hapset et par teskefulde. Det smager jo HIMMELSK. Intet mindre. Jeg er ægte lakrids lover og nu officielt fan af denne lakridssirup! 


Jeg vil supergerne have inspiration til hvordan du anvender lakridssirup? 

3 kommentarer:

  1. Jeg bagte engang en pære crumbel kage hvor der skulle lakridssirup i bunden (inden man fylder pærer mv i fadet) Oh heaven, det var mums.

    SvarSlet
  2. Pærer (og rabarber) smager jo helt himmelsk med lakrids. Den opskrift du nævner lyder jo lidt for god til at være sand. Det er noget a la det jeg skal eksperimentere med. Ellers så går den altså ganske glimrende med vaniljeis skal jeg hilse og sige....uhmn!

    SvarSlet
  3. Brug det til lakridsis, eller hæld det over ananas stykker som en snack.

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...