tirsdag den 12. juni 2012

Ulvetime (for voksne)

Jeg bliver altid træt, sulten og lidt gnaven i tiden mellem jeg har fået fri fra job og til vi har spist aftensmad. Mit energiniveau ryger helt i bund og jeg render tør for brændstof. En såkaldt ulvetime for voksne med ustabilt blodsukker. I de her dage er ulvetimen derfor ekstra slem fordi det er en ny uge og jeg er ny i job. Heldigvis har min søde kusine reddet eftermiddagen (og humøret) fordi derhjemme venter mig hjemmelavet rabarbersaft og krydderiristede mandler. Hun ved, at jeg ELSKER madgaver og har derfor forkælet mig med disse godter da hun var på visit i weekenden. Saft og mandler er en helt perfekt snack, der stabiliserer mit blodsukker og får mig igennem ulvetimen til aftensmaden har givet mig energien tilbage.


Spiser du noget i din "ulvetime" også?

19 kommentarer:

 1. Ork ja. Altid en eftermiddagssnack, ellers er jeg umulig at være sammen med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad hapser du så om eftermiddagen Emma?

   Slet
  2. Hm, hvad jeg nu har. Brød hvis jeg har bagt, frugt eller grønt, rosiner og mandler, en portion havregryn med mælk eller noget yoghurt - du ved, hvad jeg kan finde herhjemme :) Hvis jeg er i skole står den for det meste på medbragt frugt, og så har jeg altid en pose nødder i min taske.

   Slet
 2. Ja samme her og for det meste står den på humus med grøntsags sticks og lidt hyldeblomst saft :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nöj det lyder jo helt fantastisk läkkert. Laver du selv hummus så?

   Slet
 3. Jeg skal også have en snack for ikke at blive træt og umulig. Gerne en skive knækbrød eller en lille portion yoghurt med frugt..

  SvarSlet
 4. Dejligt at jeg lige ku gøre din hverdag lidt sjovere :-) Kommer du så stadig også et pjask gin i på sådan en tirsdag? Det ku helt sikkert gøre hverdagen lidt sjovere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej. Det er kun M der får sig en bette gin til aften. Han er også meget glad for versionen med rarbarbersaft og dansk vand med vandmelonsmag! Jeg holder mig fra alkohol i hverdagen ;)

   Slet
 5. Ejh hvor får jeg lyst til rabarbersaft, når jeg ser dine billeder. Umhh jeg bliver simpelthen nødt til at alve det snart :) Sikken en sød kusine du har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget heldig med min kusine. Jeg spörger lige om hun vil dele hendes rabarbersaftopskrift!

   Slet
 6. jeg tror, mange voksne har et ulvetime-monster. jeg redder mit med majsgaletter med tahin, tomater, diverse nødder og gulerødder :) jeg like'r din kusines overskud & betænksomhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Linda. Men mange voksne glemmer nok også, at det netop er en snack de mangler for at få overskud og energi om eftermiddagen. Majsgaletter med tahin har jeg faktisk aldrig prövet, men det lyder jo ret läkkert!

   Slet
 7. "Ulvetime for voksne" - lyder som titlen på en kogebog med skønne mellemmåltider - måske du skulle skrive på kogebøger i Sverige :- )

  Jeg er altid "brødsulten" men er blevet ret god til at lave mig en smoothie ind i mellem men ellers er jeg til "Five o clock tea konceptet - atså sen te med lidt brød og sødt. Vi spiser også altid usansynlig sent så mine energidepoter skal fyldes helt op sidst på eftermiddagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder hyggeligt med en Five o Clock tea. Jeg må lige overveje det med svenske kogeböger ;)

   Slet
 8. Åh, jeg er snackoholic. Og det er godt både for mine omgivelser og mig selv. Hej svingende humør og blodsukker.

  Nå, men her er det også nødder, men også frugt eller lidt brød der ryger ned.
  Heldigvis!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også topgode snacks for selv det vildete blodsukker-monster! Det gälder om at holde det stabilt hele dagen, ik?!

   Slet
 9. Ejj, hvor er du heldig med sådan en kusine. Det ser lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig ja! Det er så skönt med home made sager! Mums!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...