mandag den 16. juli 2012

Bertrams jordbær

I min søsters have er der både ærter, kartofler, krydderurter og jordbær. Min yngstenevø, Bertram ELSKER jordbær. Så meget, at han knap kan vente med at spise dem til vi har fået skyllet jord og skidt af de røde godter. I weekenden var han på jordbær-mol med mormor og var meget stolt af dagens høst. Jeg føler slet ikke ikke jeg har fået nok danske (eller svenske) jordbær i år og må hellere se at få guffet løs inden sæsonen slutter helt igen....  

5 kommentarer:

 1. Hvad sker der for, at Bertram og jordbær bare er som skabt for hinanden:-) Jordbærene ser godt ud og sikke en kær nevø du har:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er smaddersød. lige som jordbær og hans storebror Sylvester. Tak for din kommentar Jimmy!

   Slet
 2. Hvilken herlig last at have :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser han sød ud! Og duften af danske jordbær slår enhver anden! Jeg kan ikke få nok!

  Superskøn blog du har forresten :) Glæder mig til at læse med :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...