fredag den 20. juli 2012

Bidt af Instagram


Lige som mange andre, er jeg nu blevet bidt af Instragram. Jeg er helt pjattet med at dele hverdagsbilleder på godt og ondt - og lade mig inspirere af andres fine fotos.  Som f.eks. i går hvor jeg var i Halmstad for at se en ex-kollega, der var på ferie i Småland: vupti så var minderne gemt og del på instagram.

Hvis du vil fölge med i min svenske hverdag, mine måltider, hvad der sker i Göteborg og hvad jeg ser i Sverige - så finder du mig som marianneerup - og ellers har jeg netop lavet et nyt feed så billederne også kommer direkte op her på bloggen. Smart.
Nu er det endelig fredag, solen skinner og jeg har fri....

3 kommentarer:

  1. Jeg finder dig ;-) Tak for dine søde mail Marian, jeg vender stærk retur med svar. God weekend..

    SvarSlet
  2. Jeg er helt nybegynder på Instagram og bruger det primært til havebilleder til bloggen :-) Synes efterhånden der er mange fora man kan deltage i :-)

    SvarSlet
  3. Yay, dejligt du også er kommet med der. Det er nemlig en rigtig fin måde at dele hverdagens små oplevelser på :)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...