lørdag den 14. juli 2012

Fotosafari

En lørdag fyldt med rarhed, familietid og fotosafari. Jeg kan få timevis til at gå med mit kamera - især i min søsters have hvor yndlingsnevøerne plukker jordbær og ærter eller tonser rundt på cykel. Jeg har nydt at være lidt hjemme i det danske tiltrods for det våde vejr. Oh du danske sommer....regnvejr gør faktisk landskabet ganske fotogent! 

6 kommentarer:

 1. Fine skud. Især af den tapre snegl, der lever livet farligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene! Det er en ninjasnegl, der kan snige sig let på vilde grene... haha

   Slet
 2. regn på blade-billeder er helt fortryllende smukke. jeg vil hoppe i regntøj i dag og gå en tur i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fornuftigt Linda - og ja jeg er vild med regndråber også. Og hvorfor er vi egentlig bange for regnvejr? Det er jo bare vand.... jeg vil ud i det i dag! Igen!

   Slet
 3. Fine billeder. hvilket kamera bruger du?

  SvarSlet
 4. Tak Trine. Jeg bruger et Nikon 3100.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...