tirsdag den 31. juli 2012

Frokost på slottet

Weekend lunch på Gunnebo Slott og trädgård lidt uden for Göteborg: en buffe med masser af salat, krydderurter, hjemmebagt bröd og dertil lidt köd og lidt fisk. Alt sammen ökologisk, da den lille, hyggelige kaffe krog & café på slottet er KRAV-certificeret. Jeg synes det smage fantastisk, men M blev langt fra maet og tilfreds. Gunnebo Slott har en hyggelig park og egen krydderurte-have hvor flere af råvarerne kommer fra. Man kan også köbe ökologiske krydderurter med hjem. Frokosten kostede 155 kr pr person og det måske lidt i overkanten i forhold til den simple buffe - öko eller ej! Det var dog en god, let og sund frokost efter min smag (selvom jeg savnede lidt mere opfindsomhed og variation i salatudvalget). Stedet tiltraekker desvaerre store grupper af pensonister på bustur og det blev lidt klaustrofobisk at sidde sammenklemt i den lille café uden at kunne sidde i fred og ro mens man har en samtale med hinanden og nyder maden.... haverne, slottet og stedet er alligevel et besög vaerd hvis du er i Göteborg og gerne vil udenfor byen på tur...

6 kommentarer:

 1. Hold op, hvor ser det lækkert ud! Mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejligt öko, sundt og med masser af grönt, men desvaere ikke mandemad ;)

   Slet
 2. Mmmm det saft ser simpelthen så lækkert ud! Skønt sted I har fundet der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også lige ved at köbe hele biksen... jeg elsker home made!

   Slet
 3. Hvor er I gode til at komme ud og hygge i jeres nærområde-Jeg bliver mere og mere hooked på Gøteborg, ud fra alle dine skønne beskrivelser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du söd! Vi pröver at få oplevet mest muligt mens vi er heroppe... hvis du kommer til Gtb så gir jeg en kop kaffe, te eller en bette kage ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...