torsdag den 19. juli 2012

GIVE AWAY: bæredygtig kartoffelbørste

Selvom det ikke just er verdensbedste sommer kan vi heldigvis stadig nyde de mange gode råvarer som sæsonen byder på. En af de sommerråvarer jeg elsker mest er nye, danske kartofler - gerne med friske krydderurter eller bare smør! Uhmnn... Jeg hylder sommerens råvarer med en lille give away i samarbejde med Objects&Use, der har de fedeste, bæredygtige sager til boligen! Deltag i lodtrækningen om en helt uundværlig kartoffelbørste i bambus, der både er praktisk og samtidig er formet som en fin lille fugl, der kan pynte ved køkkenvasken. Børsten er i bæredygtigt bambus og renser effektivt sommerens øko-grøntsager.

For at deltage skal du:
1. Følge bloggen som fast læser eller på bloglovin
2. Skrive en kommentar om hvilken sommerråvare du holder allermest af og gerne hvorfor.

Den heldige kartoffel udtrækkes torsdag den 26 Juli kl. 22 nul dut. 

31 kommentarer:

 1. Klart jordbær... Og bare som de er, uden noget som helt...
  Synes de smager helt fantatiske...

  SvarSlet
 2. Min første tanke... JORDBÆR eller bare BÆR i det hele taget. Jeg elsker friske danske jordbær på mine pandekager om morgenen, som eftermiddagssnack med lakridsrodspulver eller i en lækker salat. Jordbær er bare smagen af sommer (selv om vi ikke har set meget til den i DK i år).
  - frk. sveske

  SvarSlet
 3. fast læser og jeg elsker ærter og jordbær fordi de smager som engler synger :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 4. Jeg er med på den om jordbær, men jeg elsker virkeligt også kartofler. Lad ikke en gryde stå med nye kartofler stå i nærheden af mig, for jeg kommer til at hapse dem hele tiden.
  Da jeg var barn og min mor havde drivhus var det bedste at lige tage en agurk og gnaske ivrigt på. Og en tomat.
  Nu vil jeg lige pludseligt gerne have en have!

  SvarSlet
 5. følger dig selvfølgelig allerede :)
  uh sikke en lækker lille sag. -desværre er min kartofler jeg dyrkede ikke kommet frem. øvøv..
  min første tanke var at alt hjemmedyrket er godt :) -men nej jeg tror jeg synes det er squash intet bedre end en stor hjemmedyrket saftig squash! lige flække den på midten, og så tilsæt en masse lækkert fyld og så i ovnen. mums.

  SvarSlet
 6. Jeg vil meget gerne deltage(:
  Jeg elsker virkelig jordbær, vandmelon og kirsebær.
  Glæder mig til de 3 slags frugter hvert år(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Jeg er helt desperat for at få fat i årets første kantareller.. Det starter nemlig om sommeren <3

  Mette Glerup -mglerup@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg har i en alder af 28 fundet ud af, at jeg faktisk godt kan lide radiser, så det må være sommerens favorit.

  SvarSlet
 9. Hvor er den nuttet !
  Kun een sommer råvare?!.... Hm.. Jamen, jeg kan ikke vælge ! Rabarber, jordbær, kartofler, spidskål, nye løg- åh, så mange lækkerier :-)

  SvarSlet
 10. Jeg er fast læser og min favorit spise i sommermånederne er helt sikkert JORDBÆR:-)

  SvarSlet
 11. Jeg føler :)
  KIRSEBÆR!!! selv ingen tvivl om det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Hurra Ida. Du er den heldige kartoffel, som netop har vundet den fine børste fra Objects&Use! Send din adresse på mail til mig: marian@neeruplarsen.com

   Slet
 12. Uhm! Det må klart være rabarber, da det er årets første høstoplevelse. Ved ikke om det så tæller som sommerens :-) Ellers må det være agurk fra drivhus som jeg har høstet for første gang i år :-)

  SvarSlet
 13. Uh det er svært at vælge. Hjemmedyrkede tomater og jordbær. Økologisk selvfølgelig. Det smager bare så meget bedre.
  God dag til jer alle.

  SvarSlet
 14. Ummhh jeg eeeelsker nye kartofler med ægte mayonnaise. Nye kartofler smager bare skønt :)

  SvarSlet
 15. Radiser da de er super friske om sommeren. Mvh Maibritt

  SvarSlet
 16. Jeg må tilslutte mig jordbær:-) Indbegrebet af sommer for mig :-) Uhh eller kirsebær.. :-)


  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Hmm... Jeg er i tvivl om det er sommer kartoflen eller de lækre jordbær.
  hilsen Jeanne D.

  jeanneart@hotmail.dk

  SvarSlet
 18. Er slet ikke i tvivl om, at min favorit er rabarber. Det er en råvare, som er spækket med brændstof og vitaminer, og som hvert år overrasker mig med sin eksplosion af syrlighed og smag. Og så er den god til alt; som syrlig-sød grød, i en kompot-version til stegt kød sammen med basilikum, som sundt krydderi i søde muffins og tærter os som lækkert søsterakkompagnement til jordbær i alle afskygninger. Mums!
  VH. Katrine
  keas80@gmail.com

  SvarSlet
 19. Labert! Min yndlings sommer thing er helt sikkert hindbær - når man får sådan et lækkert solmodent hindbær i munden frisk fra busken så er jeg 7 år igen og ligger i min farmors hindbær mark og gnasker uhæmmet fra buskene mens solen varmer de bare ben - sommer på landet da man var lille var priceless :)

  SvarSlet
 20. Der er jo mange gode, men jordbær er nok det jeg elsker allermest.

  Hilsen tinevinstrup@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jordbær og melon! Mmm <3
  Har meldt mig som læser :)

  christine.lund91@gmail.com

  SvarSlet
 22. Lekker give-away. Tusen takk for at du gir oss muligheten til å vinne så flotte ting. Ha en strålende kveld.

  Om du har lyst kan du besøke bloggen min også, og bli med på min pittelille giveaway; http://wenchejensen.blogspot.no/2012/07/giveaway.html

  SvarSlet
 23. Deltager og følger jer på bloggen :)

  Reza Ismaili
  Reklamer1982@gmail.com

  SvarSlet
 24. cherry :)
  Also I would like sign up for these super candy.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 25. Lækker give away. Håber at vinde. :-)

  Rikke Neipart
  Rikke.aeris.neipart@gmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg vil meget gerne deltage. :)
  Jeg elsker virkelig vandmelon, smager bare skønt. :)
  Mvh, Wildflower

  SvarSlet
 27. Deltager

  Behrouz Shoaibi
  Behrouz.shoaibi80@gmail.com

  SvarSlet
 28. TAK for alle svar - det blev IDA, som nu er den heldige kartoffel og kommende indehaver af bambus-børsten fra Objects&Use... dejligt, at I ville være med!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...