torsdag den 26. juli 2012

KRAV-is fra Lejonet og Björnen

M og jeg havde virkelig brug for lidt sommerstemning efter vi begge havde siddet inde hele dagen i går og arbejdet mens resten af verden holdt ferie i solen udenfor... Sommer rimer på IS! Basta! Så derfor måtte vi altså forbi en af Göteborgs isbarer i går. Lejonet & Björnen har lavet is (eller glass, som det hedder på svenska) siden 1977 og isen kan köbes i flere supermarkeder. Isen er virkelig god og det er en udfordring at vaelge mellem de 40 forskellige smagsvarianter. Desuden et stort plus, at isen fremstilles med lokale råvarer fra västsvenske gårde. Det store ekstraplus som varmer mit  øko-hjerter er, at Lejonet & Bjoörnen har flere forskellige KRAV-is. KRAV er jo det svenske ø-maerke. Hurra! Jeg fik derfor 2 kugler KRAV-is: en med espresso-mocha og en med blåbaer. Måske har jeg fundet mit nye is-paradis her for begge valg smagte HIMMELSK! YUM!

Lejonet & Bjärnen Glassbar
Danska Vägen 74
416 59 Göteborg

3 kommentarer:

 1. Det er dig VIRKELIG vel undt! Med alle de über lækre anbefalinger du poster må jeg virkelig snart en tur til det svenske!

  SvarSlet
 2. Hvor sér det dog godt ud! Hvem der bare var i nærheden af Göteborg, for så skulle det bestemt prøves. Elsker-elsker kaffeis, og ville helt sikkert også sætte pris på en med blåbær (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Uh, der er mere og mere grund til at besøge dig deroppe i det svenske. Blåbær og lækker is. Hvad bliver det næste?

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...