onsdag den 18. juli 2012

Mere madpakke

Jeg er ret vild med alt det her madpakkeri, som jeg er blevet tvunget ud i fordi kantinen er lukket på arbejdet. I dag har jeg pakket en blomkålssalat aka falsk couscous (rester fra aftensmaden) med avocado, tomat og saltede mandler i madkassen. På siden får jeg et miks af tun, rejer, rogn og skyr, der har fået rigeligt med frisk citronsaft. YUM! Sund og herligt. Jeg er hjemmelavet madpakke....

Hvad spiser du til frokost?

7 kommentarer:

 1. Du er sej f.... sej i det køkken. Jeg er også den heldige kollega til Verdens bedste kantinedame. Og ikke mindst kantineordning. Håber du nyder sommeren i det svenske Marian, tænker tit på dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria! Jeg har sendt dig en lille email i går :)
   Håber du nyder sommeren og har det dejligt...

   Slet
 2. Det ser godt ud! Jeg elsker selv rester fra aftensmaden til frokost eller morgenmad. I dag stod den på hjemmebagt rugbrød med hummus, kartoffelspegepølse og et spejlæg -

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker hjemmebagt rugbröd, men er vist slet ikke så god til at bage det som du er Jimmy!

   Slet
 3. Du er god til madpakker !
  Min frokost var ikke en mulighed i dag pga travlhed...Jeg hader ikke at have mulighed for at sidde ned og nyde noget dejlig mad !

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Det lyder til du har haft en travl dag i går. Man skal ALTID have tid til mad og isaer dagens 2 förste måltider.... håber ikke du er for stresset?

   Slet
 4. Mmm hvor ser den blomkåls-couscous godud!! Den vil jeg prøve at lave :) tak for lækker inspiration!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...