onsdag den 11. juli 2012

Se min madpakke

Der er sommerlukket i kantinen på mit arbejde og det betyder, at jeg skal lave madpakke. Jeg er helt overrasket over hvor meget jeg nyder at lave madpakke om morgen og samtidig gläder jeg mig hver dag til jeg skal spise den. Fordelen ved medbragt mad er, at jeg har mere styr på HVAD jeg rent faktisk får indenbords. I Sverige spiser vi nemlig ofte et stort måltid varmt mad, der gerne består af mange hvide kulhydrater, flödesauce og gerne med en salatbuffet på sidelinjen. Når alt er nyt vil jeg smage og spise det de andre får, men med tiden kan det väre, at jeg skal dyrke den medbragte madpakke oftere. I dag har jeg pakket frugt, blandede nödder, snack gröntsager og rejer sammen med min favorit: spidskålssalat med dild og solsikkekerner.
Hvad pakker du i din madkasse?

8 kommentarer:

 1. I dag er var min madpakke en rest linsesalat fra i går (spist), noget vandmelon (ikke spist) og en bolle (ikke spist). Vi har frugt på mit arbejde, så det blev også lige en banan (ikke spist) og en nektarin (spist)! Jeg elsker madpakker.

  SvarSlet
 2. Mums din madpakke lyder god Emma. Du får lige en status herfra også: salat (spist), halvdelen af nödderne (Spist), gröntsagsstave (ikke spist) og banan (ikke spist).

  SvarSlet
 3. Alltid så mye godt her på bloggen din, jeg blir rett så sulten av å se på dette;)) ha en fin uke videre, klem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og den herligste uge til dig også! klem retur til Norge....

   Slet
 4. Det ser lækkert ud! I England har jeg så godt som altid mad med, kantinen er megaklam...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, det kunne jeg godt forestille mig. Hvad har du med på din madpakke?

   Slet
 5. min madpakke er inspireret af din i dag:) tak for spiseligt indspark. mmh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er jeg glad for, at min opskrift kunne friste til dit madpakkeri! Håber den gjorde glad og mæt!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...