fredag den 6. juli 2012

Skærgården

Søde sæler, fine fyrtårn, både, blikstille vand og bitte små øer. I tirsdags var jeg på min første skærgårdscruise sammen med nye kollegaer. Vi fejrede sommeren med en oplevelsesrig sejltur og det lækreste sea food: hummere, rejer og krabber! Uuhmn. Den slags smager bedst med havudsigt. Jeg er fuldstændig forgabt i skærgårdens særlige landskab og fik taget virkelig mange billeder af den smukke og enestående natur. Jeg glæder mig allerede til min næste skærgårdssejltur hvor jeg meget gerne vil have M i hånden.

11 kommentarer:

 1. Sikke en idyl. Jeg kan ligefrem mærke den indre ro og lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkelig en helt særlig steming, som giver ro i sindet - det stille vand, lyset og hele enkeltheden. Arhhh et ægte åndehuld!

   Slet
 2. Hvor er det smukt !!
  Kan godt forstå du må gentage turen med kæresten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi tog faktisk på grill-picnic i går og det var så hyggeligt - bortset fra, at vi denne gang kun så en død sæl i vandkanten! Suk!

   Slet
 3. Det står altså også højt på min ønskeliste at se Skærgården... Lige siden jeg læste alle vi børn på Krageøen! Indsejlingen til Göteborg er ligesom ikke helt nok ;o)
  Hvor er der bare smukt, på dine billeder. Og seafood, mmm!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også altid troede at man fik meget skærgård for pengene når man sejlede med Stena til Gtb. Men jeg lover dig, at det er så meget mere skærgård a la krageøen når man kommer længere syd på (sikkert også nord for Gtb). Det er smukt! Og der findes faktisk mange 2-4 timers sea food cruises som sejler ud til øerne fra Gtb. Jeg vil selv prøve en af dem!

   Slet
 4. Elsker, elsker, elsker det tredje billede. Din blog er i sig selv ret fed. Kan rigtig godt lide dit layout. Det er meget fint, og originalt!

  Kig gerne forbi
  www.smilduerpaa.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for de pæne ord Victoria. De varmer mere end du aner!
   Tak fordi du klikker forbi - jeg kigger lige over til dig om lidt....

   Slet
 5. Elsker, elsker, elsker det tredje billede. Din blog er i sig selv ret fed. Kan rigtig godt lide dit layout. Det er meget fint, og originalt!

  Kig gerne forbi
  www.smilduerpaa.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg har aldrig nået Skærgården under mine Sveriges besøg, men det er da et must-see, kan jeg godt se nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg mene. Det er også første gang jeg har fået snollet mig sammen til at smutte forbi skærgården.... ellers har mine Sverigebesøg også mest været til byer og familie.... du skal ikke så langt fra Gtb for at opleve den fine skærgård!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...