fredag den 13. juli 2012

Tranquilo - Viva la Grill

Tranquilo midt i Göteborg er knald på farverne, fine drinks og de bedste, små Pequeños - latinamerikanske hapsere.  Mottoet er Viva La Grill! Du kan også nyde dagens lunch i de farverige lokaler eller på terassen udenfor. Jeg har spist der flere gange - en dag til frokost fik jeg Mango Mojo Burger, som smagte himmelsk. Til aften har jeg fået "kokkens udvalg" af pequeños, de latinamrikanske tapas. Vi fik blandt andet Enchiladas, Wraps med kylling, ceviche pesacada, grillede majskolber og min favorit: Pulpo de majajo, som er calamares med lime og chili aioli. De bedste jeg nogensinde har fået! Jeg elsker de små hapsere, flotte drinks og festlige omgivelser. Sen på aftenen skrues der op for de latinamerikanske rytmer og stedet bliver lige en tand mere dansevenligt... men den del har jeg stadig til gode, for jeg kommer mest ud for at spise, madglad som jeg er!

Skulle jeg ikke til Danmark denne weekend, så ville jeg helt klart kickstarte weekenden på Tranquilo....

Tranquilo
Kungstorget 14
41110 Göteborg

4 kommentarer:

 1. Ser meget godt ut. Alt som har guacamole på er en sikker vinner i min bok.

  Du er så søt, takk! Jeg er litt lei av hjemmet vårt egentlig...eller lei er jeg vel ikke...bare lyst på forandring. Men syns jo vi har fått det veldig bra her :)

  Og Hjalmar ja...han er til å spise opp!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender godt det med både at ønske forandring oooogo blive hjemme. Det er en svær balance.....

   Slet
 2. Ej, hvor læææækkert! Eeeeelsker mexikansk mad, mmhh.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...