torsdag den 5. juli 2012

Turist i egen by

Denne uge har jeg min veninde på visit og har selv et par enkelte fri dage sammen med hende. Det er herligt at lege turist i egen by for alt er stadig nyt for mig i Göteborg. I går spiste vi dagens lunch i Trädgårdsforeningen, fik set meget-moderne-kunst på Röda Sten og var flere timer i Lisebergs rutchebaner og div. andre forlystelser. Sammen med kollegaer var jeg tirsdag aften på den fineste cruise på Skärgaarden. Det var så smukt og kameraet bugner af flotte billeder, som jeg må vise senere... I morgen har jeg endnu en fridag sammen med Trine og jeg kan slet ikke vente til, at jeg igen skal lege turist i min nye by!

Er der også sommer i det danske land?

4 kommentarer:

  1. Glæder mig til billeder fra Skærgården!

    SvarSlet
  2. Vejret har været skønt og sommerligt i dag, men det slutter vist (desværre) i morgen. Jeg skal lege turist i København her i weekenden. Skal besøge en veninde på Nørrebro, og jeg er absolut ikke særlig kendt derovre, så jeg glæder mig :)

    SvarSlet
  3. Det lyder super hyggeligt - og dejligt naboen ku komme og muntre min søde kusine lidt op :-) Her er der totalt meget sommer og jeg lader som om jeg har både sommerferie og penge i stedet for bare at være arbejdsløs og fattig - haha. Det er da eskapisme, der vil noget ;-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...