mandag den 9. juli 2012

Vild med øko-brød

Har du prøvet de nye øko-brødblandinger fra Urtekram? De er nemme at anvende og giver de vildeste øko-brød. Brødblandingerne indeholder økologisk mel og frysetørrede grøntsager som f.eks. gulerødder og rødbeder eller spinat og kartofler. Det er velegnet til koldthævning, som jo er for alle os, der ikke orker dejkaos i køkkenet. Nemt og bekvemt. Lige pt. får jeg nemlig ikke kørt så meget med min KitchenAid pga. manglende overskud, men derfor er jeg stadig vild med hjemmebagt øko-brød. Jeg har bagt en ordentlig portion og fryseren er nu fuld af farverigt øko-brød. Hjemmebagt rarhed!

8 kommentarer:

 1. fint at høre om dem - jeg så dem faktisk begge to i Netto i går. Er dog mega gammeldags og synes i princippet ikke man skal købe blandninger .... men altså det er jo lidt dumt! Når det er øko, og det er gode råvarer og det ved jeg jo Urtekram er, så er det jo oplagt osse at tillade sig at springe lidt let til tingene af og til ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig Marianne for jeg har det på samme måde. Men altså, når det er öko er jeg tryg!

   Slet
 2. Jeg er ikke så meget til brødblandinger, men det er nok også fordi jeg er vild med at bage selv:) Men hvis man fx. har et sommerhus ville de være perfekte, for der er der næppe et bredt sortiment af melsorter og kerner og køkkenmaskiner. Der ville jeg nok sende Urtekram en kærlig tanke henover morgenbordet for at kunne gøre det meget nemt for mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde, men jeg synes samtidig det er fedt med en nem lösning engang imellem: f.eks. at slippe for at snitte og rive gröntagerne. Eller hvis man ikke er hjemme og skal bage et andet sted! Indimellem må det gerne väre lidt bekvemt!

   Slet
 3. Jeg synes også de er gode, og så nemme. Skønt hvis det hele skal gå lidt hurtigt, men samtidigt være sundt og fuld af smag!

  SvarSlet
 4. Jeg er sådan en, der ikke gider betale for at Urtekram blander melsorterne for mig. Det kan jeg faktisk godt selv klare med et decilitermål ;) Kan sagtens se, at det er smart og går hurtigt, men hmm... jeg stejler også lidt over de frysetørrede grøntsager. Så meget forarbejdning.

  SvarSlet
 5. Jeg blander også gerne selv, men når det skal väre lidt bekvemt og stadig öko, så synes jeg virkelig de her blandinger er gode. Ellers er jeg helt enig med, at råvarer skal väre så uforarbejdet som muligt!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...