onsdag den 1. august 2012

Helte-snacks: de små, der redder dagen

For at spise sundt og holde mig maet gennem dagen har jeg fundet 3 helte-snacks, der redder den lille sult gang på gang for mig. Her får tipper jeg dig med mine tre hverdagshelte-snacks, som passer perfekt til min "nye" måde at strukturere hverdagsmåltiderne på:

#1 Krydrede urteteer med masser af naturlig södme og smag. Min favorit er Yogi Tea og det er enten Licorice Mint eller Lime Mint, der ryger i koppen. Sådan en sag efter frokost tager nemt trangen til noget södt og laekkert! Teerne kan også köles af og nydes som ice tea.

#2 Protein pandekager uden sukker, smör eller mel. Jeg laver tit en dobbeltportion af denne opskrift og tager et par små hapsere med på arbejdet til formiddags- og eftermiddagsnack. M er også helt pjattet med dem. Og det er virkelig bare banan, aeg og vaniljepulver. Haps!

#3 Nuts. Nuts. Nuts. Helst forskellige slags, men dog max 100 g dagligt da de jo rent faktisk er fede (men sundt fedt), så det er lidt med måde. Men 100 g er virkelig også en del...Jeg er f.eks. helt syg med pekannödder, ristede hasselnödder og pistacher.

Har du sunde snacks, der redder din dag?

10 kommentarer:

 1. Jeg skal bare lige huske de bananer, næste gang jeg handler, så skal der kokkereres :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad mig endelig vide hvad du synes om mine helse-pandekager!

   Slet
 2. Jep. Frugt (og grønt, men mest frugt), nødder (jeg kan bedst lide valnødder og mandler), en håndfuld ristet müsli, dadler, knækbrød med nøddesmør - hvis jeg er sådan rigtigt sulten, så spiser jeg et stykke rugbrød eller en skål havregryn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilken nöddesmör spiser du mon Emma? Jeg har altid Urtekram peanutbutter, men overvejer mandelsmör eller hasselnöddesmör.

   Slet
 3. Mmmh urtethe :) og gerne med en masse frisk ingefær!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker te med både frisk ingefaer, mynte og lime - og lige en smule honning. Det er som den dejligste Mojito uden alkohol!

   Slet
 4. Jeg har fået lavet dine pandekager, og de var virkelig gode, det bliver ikke en one timer:) Jeg elsker de samme snacks som dig, og så er jeg også vild med æblestykker med lakrids eller kanelpulver, og de tørrede æbletern fra Urtekram:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmen - jeg vil helt klart teste aeblestykker med lakridsrodspulver. Godt tip! Og hurra, at du kunne lide min opskrift. Det er jeg bare glad for....

   Slet
 5. Tror jeg vil prøve at lave de pandekager der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så nemme, sunde og redder enhver sult- eller laekkersults-krise!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...