mandag den 20. august 2012

Her bor jeg

Men kun i 2 uger mere. Den 1 flytter vi nemlig i en fin, ny lejlighed kun 15 min fra centrale Göteborg. Og vi glæder os helt vanvittigt. Det har været en oplevelse at bo i et gammelt, svensk træhus a la Villa Villa Kulla, men det har bestemt også haft sine begrænsninger og udfordringer. Både pga. afstanden til bylivet og arbejdet i hverdagen, men bestemt også fordi et gammelt hus, der er spøjst indrettet i 3. etager, delvist møbleret med et gammelt ægtepars sager og samtidig er dyrt at leje nok ikke umiddelbart er noget for os. Nu har vi prøvet det siden marts og vi har forsøgt at få det bedste ud af tiden, men der er INGEN tvivl om at vi slet ikke kan vente med at flyttet i nyt, hvor tingene fungerer, er smart indrettet og hvor vi kan cykle eller gå til Göteborgs charmerende cafeer og byliv. Det er jo netop derfor vi er flyttet hertil...... 

10 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, byen lokker, men Villa Villa Kulla har altså sin helt egen charme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har sin helt egen charme, du har ret! Men det er faktisk bare lidt mere som et stort kolonihavehus. Det er også dejligt at väre sådan et sted for en weekend, men jeg kunne ikke selv bo der fast....

   Slet
 2. Jeg kan virkelig godt forstå I glæder Jer helt vildt. Glæder mig til at se billeder af dit nye hjem. Angående din mail har jeg helt dårlig samvittighed, mon det er for sent?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke forsent! Send endelig svar tilbage så bliver jeg topglad! TAK!

   Og jeg glöder mig virkelig til bylivet og en nybygget lejlighed! YAYAY

   Slet
 3. Pøj pøjmed flytningen :-) Det er også sin sag at kombinere en Carl Larson stil med det minimalistiske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette - og du har virkelig ret i dine betragtninger om minimalisme og Carl Larson! Det skal stemme lidt for at blive godt som helhed!

   Slet
 4. Jeg forstår godt bylivet lokker, men ÅÅÅÅHHHHHHH hvor er VillaVillaKulla altså bare hyggelig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. VillaVillaKulla er mere eet sommerhus end et helårs. Det bliver virkelig koldt til efteråret :) men du har ret - det er lidt hyggeligt!

   Slet
 5. Hvor er det flot. Vinduerne er helt særlige:)

  SvarSlet
 6. Så kule vinduer!! Lykke til med ny flytt, gleder meg til å se :D

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...