lørdag den 18. august 2012

I Femina


I denne uges femina kan du finde mig på side 48-49. Jeg sidder glad på en træstub i en prikket kjole med min folkeskoleveninde, Trine. Det var allerede i april vi blev interviewet til artikelen om "umage veninde-par"- altså veninder men ikke umiddelbart skulle tro ville have et venskab. Og sådan et par er vi altså. Trine og jeg har leget sammen siden vi gik i 2 klasse og holder stadig sammen trods at vi har udviklet os i forskellige retninger rent karrieremæssigt + at vi tydeligvis ser forskellige ud.  I slutningen af maj fik vi taget billeder af fotograf Maria Sattrup, der også har givet mig lov til at vise lidt af de andre billeder fra "behind the scenes". Jeg skulle skifte tøj flere gange, mens Trine fik lov til at beholde hendes enkelte, sorte på - måske pga. de flotte tattoos, der nok alligevel tog fokus. Anyways, det var sjovt at være med selvom jeg bestemt også fik bekræftet, at jeg nok er bedst bag kameraet. Det dér med at se pæn ud, smile uden at få hår i munden fordi det blæser og skifte tøj på en mark... ja, så vil jeg hellere selv være den der fanger øjeblikket med mit kamera :)

18 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige damer og en fin lille artikkel.

  SvarSlet
 2. Du er så fin Marian!
  Skimmede artiklen på fb, og synes i lyder så søde, i to. Venskaber der går så langt tilbage kan virkeligt noget søster/bror-agtigt-fantastisk.

  Jeg kan dog ikke helt forstå, hvorfor i lige er så umage et par? I virker da ikke så forskellige igen? Eller jeg det bare mig der skimmede artiklen lidt for dårligt, (grundet det lille billede)?
  Men jeg er fan af jeres venskab uanset!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med den slags venskaber. Og sjovt. Men du har faktisk ret i, at vi nok ikke er MEGA forskellige når man kender os lidt bedre, men umiddelbart er der stor forskel på hvad vi går op i og synes er fedt. Bortset fra musik og tattoos altså.

   Slet
 3. Jeg synes altså heller ikke I er forskellige. Overhovedet. Men nu tilhører jeg heller ikke Femina segmentet, som jo er ret 'pænt'. Du er jo selv en tatoo-girl Marian - ligesom din veninde.
  I er et rigtig cool venindepar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det har du helt ret i at jeg er, men det er jo slet ikke i samme grad som Trine...... og tak for de pæne ord!

   Slet
 4. Hvor er I søde!!!

  Sikken en gave at få taget sådan nogle dejlige billeder m yndlingsveninden!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - det var sjovt at få taget billederne sammen, men hvilken udfordring... uha!

   Slet
 5. Ih, jeg skal da vist lige have mutti ned efter Femina til mig :D

  Rigtig god weeekend, søde Marian!

  Knus!

  SvarSlet
 6. Mangfoldigheden længe leve - og selv om vi er forskellige udenpå, kan man jo nemt være sjælsbeslægtede, og det er nok basen for lange, kærlige venskaber og relationer i det hele taget. I er skønne ud begge to:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hurra for det! Og tak for dine pæne ord, Marianne! Det er guld værd at have venskaber, der går tilbage til 2. klasse - en som kan hjælpe med at huske alle de særlige oplevelser og ting, der skete dengang!

   Slet
 7. Så fine dere var!! Gøy :)
  Men jeg syns ikke dere så så veldig forskjellige ut?! Okay, she's into black, men likevel, så ser dere ut som raaawkchicks begge to :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Janne! Og jaahhh.... once you go black - you never go back.

   Slet
 8. Hvor ser du smuk ud!! Den prikkede kjole klæder dig virkelig godt og står smukt til dit røde hår! Godt valg i sidste ende :)Jeg må da vist lige få fingrene i det Femnia-blad og læse historien!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 Tak Ditte! Dine ord varmer mere end du aner :)

   Slet
 9. Det kommer i kurven næste gang jeg handler. Ama'r halshug ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...