onsdag den 22. august 2012

Inspirationsboost fra Renée Voltaire

Renée Voltaire har udgivet flere kogebøger i Sverige, har egen produktserie og afholder div. kurser og foredrag. For mig er hun er en rigtig stor inspirator når det kommer til sundhed, superfoods og raw food. Bogen "Salig Blanding" er oversat til dansk (selvom jeg nok burde øve mit svenske) er en rigtigt inspirationsbooster når det kommer til sundhed. Den frister med alverdens smoothieopskrifter, fifs til at spise mere grønt og fornuftige forklaringer på forskellige superfoods. Alt sammen pakket pænt ind med personlige historier og smukke billeder. Jeg trænger til lige netop sådan et sundhedskick - især efter en lang arbejdsdag hvor jeg både har haft behov for lynhurtig aftensmad og lidt sødt bagefter. Så trænger jeg virkelig til et inspirationsboost - til at forny min viden, blive fristet af endnu mere grønt og endnu flere sunde alternativer... kan slet ikke vente med at give mig i kast med opskrifterne i bogen, der fortaler for naturligt mad og helst økologisk. Lige noget for et øko-madøre som mig!

Hvor henter du din sundhedsinspiration fra?

9 kommentarer:

 1. jeg henter pt. også min inspiration fra denne sundhedsglade dame! jeg er vild med hende - og hendes ord. jeg har til gengæld ikke prøvet nogle af opskrifterne endnu:)

  SvarSlet
  Svar
  1. dem har jeg også stadig til gode, men jeg haster snart ud i supermarkedet og køber hendes fantastisk-fine produkter! Opskrifterne lyder lækre og jeg er vild med de små sundhedsfifs der også er i bogen =) Utroligt inspirerende!

   Slet
  2. Jeg blev bare så skuffet over, at hendes produkter ikke er økologiske :( Så gad jeg ikke købe dem alligevel, da jeg var i et svensk supermarked og hamstre.

   Slet
 2. Har godt kigget i den -- den er såååå fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. den er meget fin - jeg er pjattet med opskrifterne, ordene og billederne. Kan klart anbefale den!

   Slet
 3. Hende må jeg indrømme, jeg aldrig har hørt om før. Og så er det godt, du anbefaler hende. Skønt at blive fristet også af alt det sunde ....glæder mig til at se, om du lægger afprøvede opskrifter her:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det er jo det fede ved at flytte til udlandet for så finder man jo nye inspirationskilder - både i supermarkedshylderne, men bestemt også i magasiner og bøger som denne. Hun har virkelig spændende produkter f.eks. choko-nips, raw kakaopulver og gojibær overtrukket med mørk chokolade. Jeg har ikke prøvet produkterne endnu, men jeg skal godt nok snart!!!

   Slet
 4. Ja, det er en dejlig bog.
  jeg kan huske, fra min tid som Slots ejer i Sverige, at vi ofte købte produkter fra hendes hånd. I en ganske alm. ICA- det er så fedt med udvalget i ICA.

  SvarSlet
 5. Den bog må jeg tjekke ud - jeg elsker at få lidt nyt inspiration.

  Jeg henter min sundhedsinspiration mange steder, i bøger, blade blogs og internettet.
  Men jeg har lige lånt Køkkenrevolution i høje hæle på bibloteket (ja jeg er vist lidt bagud, den har jo eksisteret i evigheder) men jeg elsker simpelthen de små faktabokse med gode fakta omkring en fødevarer, jeg er sgu nødt til at eje alle bøgerne selv nu :-)

  kh Maria
  http://vanloseblues.blogspot.dk/

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...